0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ето нещо интересно относно мъжки фактор-  http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=2&b=255  пожелавам успех на всички!
*
Тези двамата така добре "помагаха" от Майчин дом, сега ще "помагат" в Пирогов.
*

    Dolphin

  • ***
  • 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
Тези двамата така добре "помагаха" от Майчин дом, сега ще "помагат" в Пирогов.
Да, наистина е жалко, защото хората им се доверяват, много добросъвестни гинеколози, които искат да предотвратят срещата ни с истински специалисти по стерилитет ни пращат при тези двамата, уверявайки ни, че са най-добрите специалисти.. :nono:
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
*
Да! Абсолютно и безрезервно се присъединявам към останалите отрицателни мнения за въпросните "доктори" цитирани в статията!
Просто нямам думи да изкажа ужаса, нервите, възмущението и огорчението от това което със свои думи може би бих оприличил на шарлатания, само не и на наука, медицина или каквото и да е друго.
Не ме е толкова яд за парите похарчени там, и без това не бяха толкова много колкото за ин витро лечението с ICSI (което за щастие беше успешно при втория опит). Най-много ме е яд за годините загубено време, плюс всякаквите боклуци с които ме тъпчеха, включително и хормонални уж да ме "излекуват"!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
с две думи - не ходете там.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!