0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #340 -: Ноември 06, 2010, 11:35:51 am »
Здравейте момичета,

Историята ми е дълга, имам 3 опита икси зад гърба си, лапароскопия, няколко инсеминации и една активна ендометриоза. Смених много клиники, аз съм в София, и сега чакам за втори преглед в Надежда при д-р Персенска, но все не успявам да се видя с нея и надеждата ми намалява. Нямам много време да чакам, на 35 съм. Та стигнах до извода, че по-добре да се насоча към друг град. Моля за координати на д-р Александров, ако може мобилен, на лични, ще съм ви благодарна. Дали ще е възможно тук да ми следят стимулацията, предписана от него, а после да отида само за пункцията и трансфера? Дали някой е пробвал тази схема. Варна ми е далеко, но случая ми е много заплетен и ми трябва добър специалист. Поста ми стана доста объркан, но и аз съм доста объркана как да продължа. Моля Ви за съвет и координати на доктора. Прагръщам ви и стискам палци на всички.
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #341 -: Ноември 06, 2010, 11:51:23 am »
Не зная дали ще е възможно да стане това. Не съм чула да практикуват в АГ-то потази схема. Можеш да си пътуваш след първия преглед и след това да се установиш за седмица във Варна. Аз лично пътувах всеки ден, но съм от Бургас. Телефона на д-р Александров и Ани ги има тук: http://www.invitro-varna.com/index.php?m=381&lang=1
Най-добре е да се разбереш с него по този въпрос като се видите. Успех ти пожелавам!
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 11:53:01 am от cygnus »
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #342 -: Ноември 06, 2010, 21:18:54 pm »
desita_d, едва ли че ще се получи варианта за следене на овулацията в София и пункция във Варна. Не мисля, че е практика на клиниката.

Принципно те съветвам да не разчиташ на този вариант. Често се случва да се провали стимулацията.
Ако си със запазен яйчников резерв е добре но ако не реагираш според очаквания оптимум вероятността за провал е доста голяма. 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #343 -: Ноември 08, 2010, 16:07:11 pm »
Малко затишие е настъпило тук...
Как сте момичета, как се чувствате, толкова е хубаво времето навън, не ми се вярва че е ноември...
Моят втори цикъл дойде с мъничко закъснение, вече съм спокойна, сигурно това е един от малкото пъти в които идването ми носи облекчение вместо поредното разочарование.
Ако не се лъжа тази седмица чакаме един хубав резултат!
*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #344 -: Ноември 08, 2010, 16:43:20 pm »
Здравейте и от мен,и аз тькмо си мислих днес,че вече почти никой не пише в тази хубава темичка.Момичета моля ви да ме ми кажете,много ли е опасна тази хиперстимулация и някоя от вас дали е получавала,че ще откача.А аз иньче се чувствам добре засега,ама има вероятност да получа такава,днес ми е 8 ден от стимулацията,не остана.....:)))И малко ми пада крьвното,незнам дали си внушавам да е от това,не сьм чела някой друг да се е оплакал че се чувства неразположен от стимулацията. Май колкото по малко време остава,по нервна ставам,но аз си знам,че крайния резултат ще е положителен,както и на всички вас:))) :wink:
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #345 -: Ноември 08, 2010, 22:28:30 pm »
Здравейте и от мен!

И аз влизам в темичката и виждам, че е в застой, ама както са писали момичетата може би се дължи на хубавото време което предразполага за разходки, а не за висене пред компютъра.
Фифоняк не си мисли сега за хиперстимулация! В крайна сметка ходиш на прегледи и ако има нещо док. ще каже. Нормално е да чувстваш леко неразположение - тежест в яйчниците, подут корем и т.н. Надали някоя от нас не го е изпитала.
Бамбо вие кога ще започвате следващия опит? През декември или нова година - нов късмет.
Аз си чакам следващия цикъл и отивам да говоря с док за лапарото.
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #346 -: Ноември 09, 2010, 10:03:17 am »
fifonqk, не се стряскай толкова от хиперстимулацията. Ще ти кажат какво трябва да правиш след пункцията. В общи линии - много течности, повече белтъчини-месо, мляко, обезсолено сирене и т.н. Има и една хранителна добавка от белтъчини, която също е хубаво да се пие. След пункцията може и да ти направят вливания.
Успех момичета и момче, дано темичката се изпълни само с хубави новини :crossfingers:
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #347 -: Ноември 09, 2010, 11:21:11 am »
fifonqk и аз все това повтарях на док, да не се получи хиперстимулация, спомням си преди години като пих Клостилбегит бях получила такова нещо, но той ме успокои, че с тези инжекции стимулацията е много по-прецизна и контролирана и рядко стават такива неща. По време на прегледите той преценява. След пункцията всички във форума бяхме с много подути коремчета :D, но след няколко дни всичко отшумява, не се притеснявай. Питай ако нещо не ти е ясно.
mirkas мисля да изчакам нова година и през януари да правя стимулация ако всичко е наред, малко ме е страх да не избързам, ти колко време изчака... Момичета малко е смешно да ви питам такова нещо но аз понапълнях след стимулацията, дали защото спрях да ходя
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #348 -: Ноември 09, 2010, 11:22:45 am »
продължение.... на фитнес и си почивах повече.. или от хормоналната атака? Вие как сте?
*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #349 -: Ноември 09, 2010, 11:35:00 am »
mirkas хич не съм наясно с лапарото, но и на мен док ми го спомена, моля те когато говориш с него разкажи после какво следва от едно лапаро, ако видят проблем по време на лапаро, отстранява ли се или е само диагностичен поглед отвътре... явно цветните снимки не дават най-ясната картинка на ситуацията, защото според моята тръбите са силно нагънати, проходими за контр.материя.
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #350 -: Ноември 09, 2010, 18:09:58 pm »
Здравейте момичета и Рачо :D,

Дойде и моят ред да съобщя хубави новини - имам два положителни уринарни теста от 8 и 10 ден  след трансфера. Официалната дата за тест ми е 12.11. Вчера отидох до клиниката да кажа на доктора новината, защото ме бъзикаше, че не ми се бил подул корема - та хем съм бременна, хем не съм хиперстимулирана. На 22.11 ще ходя на първи преглед. ЧХГ се отказах да си пускам, чертите на уринарните ми тестове са много хубави, имала съм две извънматочни с ненарастващо чхг и знам каква драма е. Затова сега блажено ще си живея в неведение две седмици и ще мисля положително. Искрено се надявам всичко да е наред и най-сетне и ние да станем родители.


Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #351 -: Ноември 09, 2010, 18:22:10 pm »
Ейле, честито миличка :bighug: Пожелавам ти бързо изнизващи се дни до датата на прегледа, а когато настъпи - най-хубавата тупкаща точица(а защо не и две?) osi_9
А това за положителния тест на 8ми ден-ехеее, мирише ми на скобичките :wink:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #352 -: Ноември 09, 2010, 18:52:44 pm »
Ейле честито сега повече почивка и само хубави мисли, всичко ще бъде наред.Много се радвам че постоянно някой се хвали с положителен тест.Темата май наистина е късметлийска.Успех на тези които сега започват или са започнали.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #353 -: Ноември 09, 2010, 21:06:57 pm »
Eille честита ти радост!!!Много вълнуващо е да видиш двете чертички, само като се сетя как беше и при мен направо ми се доплаква , но това са хубави мигове , които могат само да ни насълзяват очите от радост и всеки път като си ги припомним да ни става мило, пожелавам ти и  ти след време да се връщаш към този миг с умиление и изтръпващо от щастие тяло и да се усмихваш щастливо с надуто коремче , в което най-вероятно ще расте твоя малък бебчо или две-дай Боже!!! Пази се много и мисли , че вече не си сама , а в теб има някой друг ylinfant.Честито и на другите на , които не съм честитила хубавите новини ,желая на всички ви много щастие и много радости!!!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #354 -: Ноември 09, 2010, 21:38:11 pm »
Еилееее,ами ти си знаеш мила аз какво ще кажа ,затова само те  :bighug: :bighug: :bighug: ,вярвай със сърце че нещата сега ще са повече от добре :))))))))).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #355 -: Ноември 09, 2010, 21:40:05 pm »
Благодаря ви за пожеланията и за подкрепата. Искам да кажа на всичките ми зачатски дружки, че много си ги обичам и съм им много благодарни за куража, който ми даваха през цялото време тук в темата, на лични и на живо. Радвам се, че познавам такива страхотни девойки :D


*

    Scarlet_

  • **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #356 -: Ноември 09, 2010, 22:11:28 pm »
Ейле, безкрайно много се радвам за теб, мила!  :bighug: 
Дано всичко е наред до края и да се радваш на една много лека бременност с две сладки бебченца на финала! Сигурна съм, че ще е така!  :balk_21:




Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #357 -: Ноември 09, 2010, 23:35:08 pm »
Ейле сега ве4е искам официално да ти 4еститя,защото аз през цялото време вярвах,4е ти ще успееш :lol:Пожелавам ти най-спокойните и усмихнати девет месеца,а на финала едно или две здрави бебенца.
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #358 -: Ноември 10, 2010, 11:44:56 am »
Ейлле....... :balk_46:честито!!!
айде, дано наистина да си прихванала от моите две точки :lol: и да са ти на късмет :crossfingers:
леко бременеене с много положителни емоции preggo
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #359 -: Ноември 10, 2010, 13:55:15 pm »
Ейлее, страхотни новинии , знаех си аз супер, супер , супер!Хайде лека бременност и всичко най хубаво !