0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Клинични Изследвания/Проучвания
« -: Септември 07, 2010, 00:28:18 am »
Момичета, намерих този сайт докато се ровех из интернета за IVF клинични изследвания.
От няколко месеца насам се главоблъскам, понеже последният лекар, които посетих, намекна, че може би трябва да се насочим към in-vitro. Още не е напълно доказано, че това трябва да направим, но аз се разрових да търся безплатни клинични изследвания  и при какви условия мога да се квалифицирам за участие и намерих този сайт, в които има изследвания за какво ли не и къде ли не (по света).. Исках да го постна в този форум, защото е по-интернационален. (моля да не се обиждат момичетата в Бг  :wink: )

www.clinicaltrials.gov

Намерих и този сайт ( FREE IVF-САЩ) където в момента набират кандитати за клинично изследване. Мисля да им звънна да проверя какви са условията.
http://freeivf.blogspot.com/2010/08/free-ivf-clinical-trial-1400-free-ivf.html




*
Re: Клинични Изследвания/Проучвания
« Отговор #1 -: Септември 07, 2010, 02:07:12 am »
Гале, това хубаво, но имай предвид следните съображения:

- Изследванията в начална клинична фаза изискват здрави доброволци, за да изпитат безопасността и страничните ефекти на лекарството или процедурата, преди да изпитат ефикасността. Може да мине време, преди да разбереш изобщо ще те включат ли, да не говорим за рисковете, които ще поемеш.

- Склонна ли си да правиш инвитро в рамките на клинично изследване, ако не си наясно какъв е проблемът за ранно приключващите бременности при теб и още не си направила всички препоръчителни изследвания?

Ако парите са основният ти мотив, аз на твое място бих отишла в клиника по мой избор и бих направила инвитро, пък дори да трябва да взема заем от банка или да правя фокуси с прехвърляне на сметката по кредитни карти.

Вкратце, ще отнеме време и пак може да не намериш отговорите, които търсиш.
*
Re: Клинични Изследвания/Проучвания
« Отговор #2 -: Септември 07, 2010, 06:08:46 am »
Цигуларче, това беше предимно research по моя инициатива, да проверя има ли такова "животно" -  безплатен IVF, тук на американска земя!!  :lol:
Засега съм в застой до началото на Януари, когато ще се втурна с главата напред за още изследвания (всичко що е за изследване)  Поне знам, че ако почна в началото на годината, като нищо ще си стигна deductible..
Обмисляме и евентуално ин-витро, ако се стигне дотам...но това мисля да го свърша в България със спестени пари, вместо да тегля заеми тука..   :balk_602: