0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много съм объркана!!!
« -: Август 26, 2010, 12:26:31 pm »
Здрашейте, казвам се Роза на 24г.
Изчетох доста из форума, но само се обарках, като се надявам проблема ми да е за тука и ако е дискутиран да ме насочите, тъй като не намерих това, което търся, а съм найстина много притеснена. Та имам следния проблем и ако може ми дайте съвет:
Цикалът ми подрани за втори пореден месец, като продължава около 4 дни (предишните си бяха нормални 6 дни), от начало със слабо течение, в последствие горе-долу нормално (със съсиреци). Малко след първото подраняване започна силно да ми се гади и повръщах 2 дни, като имах и висока температура. След това ( след около 5-6-7 дни) ми се случи да припадна в автобуса. Това ме накара и отидох на изследвания на кръвта и орината - докторката каза, че всичко е нормално и че имам ниско кръвно 60/100. Поуспокоих се малко. Но на 12-ти този месец пак ме изненада (по план трябваше да е на 19 август) и пак същото (4 дни) със сръвнително слабо течение (само 3-тия ден беше горе долу нормално). Пак си казах, че е от ниското кръвно. Но сега от 2 дни започнаха болки в гърдите, като това вече силно ме притесни и реших да пиша. В момента съм в провинцията и нямам възмовност да посетя гинеколог, поне до средата на другата седмица.
Моля, ако имате някаква представа, защо така ми подранява и от какво са тези болки в гърдите пишете, ще съм много благодарна....
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Много съм объркана!!!
« Отговор #1 -: Август 31, 2010, 14:56:50 pm »
Направи си тест за бременност!


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde