0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ето и отговора на Coca Cola на този въпрос:
*
Мдаа, това май обяснява големия брой дебели и/или диабетици в САЩ към днешна дата. От рано са ги захранили. :D
« Последна редакция: Август 12, 2010, 15:06:22 pm от цигу »
Лелеее! Ужас! 8O
Друго нямам какво да кажа! :x

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
А за биричката нищо ли не казват  :lol:
За съжаление и детето на етърва ми го наливат още като беше на 1,5-2 години с кола, като му я разреждат с вода. 8O 8O 8O
И още като беше бебе на 3-6 месеца започна да му топи биберона в мед и да му дава. 8O
Какво да кажа...Нямам думи да изкажа възмущението си и никой не ме слуша. А и детето не е мое, за да си налагам мнението. :x
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
наскоро предложих на Стефания да отпие глътка от колата ми, с много недоверие отпи съвсем малка глътка и каза- Това не е хубаво, няма по-щастлив човек от мен от тази й констатация
ето защо е редно децата да се захранват бавно, полека и с мярка, ако им изградиш правилни вкусови навици сами ще почнат да отделят боклуците от менюто си
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Ам`чи да заместим кърмата и АМ с кока кола викам аз :lol: Така ще сме най-сигурни, че няма да съсипем детския организъм твърде късно. Освен това ще му гарантираме поне наднормено тегло още на 5г., а по-натам и диабетче :lol: Красота....

Шегата настрана, ако видя някой да дава на детето ми подобен боклук, ще го убия на място...Ако ще този някой да е собствената ми майка :x Да си призная, меен ме гони голяма параноя по този въпрос. Страхувам се, че живот и здраве, когато родя и се налага да оставям детето на някоя баба, зад гърба ми ще му дават боклуци, въпреки изричните ми инструкции :? С идеята - а, тя много разбира, от един път нищо няма да му стане, ние навремето като ги хранехме така, че не станаха хора....Сигурно ще ме помислите за луда, обаче като си познавам свекитата...са способни на това. Ще слагам скрити камери :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
И аз съм на мнение,че газирането е вредно!не че допреди 3 години и аз не пиех, но за детето ми/което още чакам да се зачене/ не бих давала!С мояята леменница например брат ми равят следното - опитва и ако не й хареса не го пие или не го яде!Но твърдо съм против да се дава на децата от малки да пият безалкохолни напитки!!!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimito_ge][/url]
Аз пия кола всеки ден, детето ми ме гледа и знае, че това го пият големите. Тя друго освен вода и чай не пие - просто не й харесва. Не смея да кажа нищо за навиците й, защото незнам какво ще му щукне да опита "утре". Не изпадам в истерии от това какво ще дадат бабите - ако е така - просто не оставям и готово.По-добре все някога нещо да опита, отколкото после да се тъпче тайно от нас.
То като погледнем реално ние всичко си купуваме от пазара - мляко, плодове, зеленчуци - айде кажете ми кое е чисто и е истинско - щото аз изобщо не съм сигурна какво ядем!!!
.....То като погледнем реално ние всичко си купуваме от пазара - мляко, плодове, зеленчуци - айде кажете ми кое е чисто и е истинско - щото аз изобщо не съм сигурна какво ядем!!!

Това не бива да ни оправдава. Ако разсъждаваме така ние и въздуха който дишаме е мръсен, и слънцето е вредно, ама дай тогава да се напием, да се надрусаме пък каквото такова... пък и защо да не захраним детето направо с кока /но не кола ;)/, поне ще е вечно усмихнато и в настроение :)


.....То като погледнем реално ние всичко си купуваме от пазара - мляко, плодове, зеленчуци - айде кажете ми кое е чисто и е истинско - щото аз изобщо не съм сигурна какво ядем!!!

Това не бива да ни оправдава. Ако разсъждаваме така ние и въздуха който дишаме е мръсен, и слънцето е вредно, ама дай тогава да се напием, да се надрусаме пък каквото такова... пък и защо да не захраним детето направо с кока /но не кола ;)/, поне ще е вечно усмихнато и в настроение :)
Не ти разбрах много идеята?!?
Къде видя да търся оправдание за нещо! Напротив - яд ме е че даже и плодовете и зеленчуците, които смятаме за полезни не са това, което трябва да бъдат!!! Моля, не чети между редовете.
*
Ако може изобщо да не се дават-нито на малки,нито големи.Пълни са с глюкозо-фруктозен сироп,други химии,а захарта преобладаваща в 1 чаша кола се равнява на супена лъжица.

*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Оххх!!! Само не ме бийте! У нас такива газета никой не пие! Но в тия жеги си купихме една кола щото кръвното ни се беше сринало! Понеже е ново и интересно, а като се отвори как фъска  :D, е привлече вниманието на урагана! Дай, та дай! Баща и реши, да я пробва - даде и да си близне от капачката! Първо не и хареса, ама след малко вика "я дай да си пийна една капачка"! 8O Е втори път нема да купуваме щотоо..... 
*

    KayRenn

  • *
  • 2
  • Консултант по кърмене към НКК
Кока-колата освен всичко друго възбужда нервната система на децата и може да ги направи хиперактивни. След чаша кола заспиването често е мисия невъзможна.