0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за генетични изследвания
« -: Август 10, 2010, 20:12:58 pm »
Здравейте.Аз съм от Ст. Загора и искам чрез куриер да изпратя кръв в София-Геника за изследване.Някой може ли да ми обясни как става цялата процедура.Изисква ли се по-специално съхранение на кръвта.Колко струва услугата.Доволни ли сте от такъв вид изследване.
Re: Въпрос за генетични изследвания
« Отговор #1 -: Август 10, 2010, 22:23:05 pm »
Здравей donika79!
Аз съм си правила генетични изследвания в "Геника" и тъй като съм от Варна, първо се свързах с тях по телефона ((02) 953 07 15) и те ми дадоха координатите на представителката на лабораторията в моя град. Преди самите изследвания се попълват няколко документа, вземат ти кръв и самата представителка после урежда изпращането на кръвта до София чрез куриер. Като са готови изследванията, се обаждат и ти обясняват всичко подробно и ти изпращат пак чрез представителката фактурата и резултатите.
Все пак става въпрос за генетични изследвания и е най-добре да говориш първо с тях и после да изпращаш кръв чрез куриер.
Re: Въпрос за генетични изследвания
« Отговор #2 -: Август 11, 2010, 11:04:08 am »
Благодаря ти мила.Най-добре ще е и аз да се обадя по телефона и да се разберем.Но проблема е,че в нашия град нямат клон на тази лаборатория.Но сигурно има и друг начин.
Re: Въпрос за генетични изследвания
« Отговор #3 -: Август 11, 2010, 21:53:56 pm »
Все ще се намери някакъв вариант да си пуснеш генетичните изследвания към "Геника", дори и да нямат представител в твоя град. За някои от изследванията се изискват  и специални контейнерчета с хепарин и затова е наложително първо да се свържеш с тях. Гледах, че имат и приемна в Бургас и Карнобат, така че това също е някаква възможност.
Успех!!!
Re: Въпрос за генетични изследвания
« Отговор #4 -: Август 12, 2010, 14:01:04 pm »
Свързах се с Геника и те ми обясниха всичко подробно.Мели ми изпрати консумативи и чрез един здравен център тук ще изпратя кръв по куриер до София.
Re: Въпрос за генетични изследвания
« Отговор #5 -: Август 12, 2010, 23:41:40 pm »
Браво, много се радвам ,че са се получили нещата с "Геника".
Лично аз останах много доволна от тяхната коректност и отзивчивост. Надявам се и при теб да е така.
Успех :))))