0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета. Имам следния казус: договорих се с клиниката да подготвим сега документи за трети опит, защото август ще почиват, а личната ми карто изтича м.август и трябва да я сменя. Дали ще е проблем да подам документите във фонда с номера на старата лична карта (но, когато евентуално получа одобрение ще съм с нова л.к.) или да изчакам да си извадя новата и да подавам документи септември?
Благодаря ви предварително!
При мен се получи много интересно.

При получавне на заповедта д-р Лалев ми каза да подпиша деларация, че нямам нова лична карта.
Аз действително нямах в този момент, но седмица след това, получих новата си ЛК, а на нея като дата на издаване е написана по-ранна дата от тази, на която получих заповедта.

Не знам, все още, дали това ще доведе до някакви проблеми.
*
Не е проблем.Аз съм в същата ситуация,като моята даже изтече в началото на месеца,а подадох за 2ри опит миналата седмица.В декларациите,които се попълват има въпрос дали личната карта е изтекла и дали е сменена,или нещо такова.Във фонда ми казаха да напиша,че е изтекла и предстои смяна.Подай си ги сега  :D заради номерчето.
Успех!
*
Здравей, borea
Подадох документи за втори опит в началото на м. Юли. Моята лична карта е валидна до началото ма м. Октомври т.г. Сетих се да питам служителката за това и тя ми обясни, че няма да има проблем. Като ми излезе новата заповед ще подпиша декларация, която упоменава това. Не знам дали е по образец или свободен текст,но жената съвсем уверено ми каза да не се притеснявам за това. Успех!
П.П. Писали сме едновременно с Chares. Подай ги сега.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Супер, много ви благодаря - ще подавам сега значи... Хубав ден на всички!
Re: Смяна на лична карта, докато се чака одобрение
« Отговор #5 -: Август 02, 2010, 17:14:26 pm »
Здравейте, момичета. Моята карта изтича след няколко години, но на съпруга ми след месец-два. Смяната само за жените ли важи или това има значение и за картите на мъжете? :ask: Благодаря предварително за отговорите.
Re: Смяна на лична карта, докато се чака одобрение
« Отговор #6 -: Август 03, 2010, 10:56:00 am »
Ходих при служителките във Фонда. Бяха много любезни и ми обясниха, че няма да има никакви проблеми свързани с новите лични документи. Действайте си, без да се притеснявате, а ако трябва да се направи нещо, те ще ви обяснят какво.
*

    Iffi.13

  • ****
  • 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Смяна на лична карта, докато се чака одобрение
« Отговор #7 -: Август 14, 2010, 11:05:46 am »
На мен ми откраднаха портмонето в което ми беше и личната карта  :x и сега съм без документ за самоличност, защото и на районното има табела, че ще работят чак от 23.08  :x дано това да не е проблем за стартиране на процедурата, че ще издивея  :x