0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Спермограма - къде???
« -: Юни 01, 2010, 15:36:20 pm »
Здравейте, първо бих искала да ви кажа, че този сайт е пълен с информация, мнения, съвети, истории, надежда, което помага на много хора.
Ето и моят проблем. Аз съм на 23г.приятелят ми на 26г. Искаме бебе, но не се получава от повече от година. Ходих при доста лекари и всички с някаква диагноза и то различна - ПКЯ, раничка на шийката на матката, направо ужас. Назначиха ми хормонални изследвания /уж са добри/, но док каза: "Изглежда, че няма проблем, но проблема може да е генерален" и така ми даде направление за Ядрено-магнитен резонанс на хипофизата". Ще отида да го направя, но искам през това време и приятелят ми да си направи изследвания - например спермограма. Моля ви за мнение къде в София да отидем да я направи и да бъде разчетена от грамотен лекар, както и какъв да бъде лекаря - уролог, андролог??????? Моля дайте ми съвет, както и координати!!!
*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Спермограма - къде???
« Отговор #1 -: Юни 01, 2010, 16:19:52 pm »
В една от клиниките по стерилитет. Запиши му час.
*
Re: Спермограма - къде???
« Отговор #2 -: Юни 01, 2010, 16:42:38 pm »
Мира_мими ти е отговорила, в Клиника по стерилитет, обаждаш се предварително по телефона и записваш час.Въздържание преди СГ-то от 3 до 5 дни и вечерта преди СГ-то без алкохол.Добре е и двамата да се насочите към клиника по стерилитет.

Успех.