0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета, след две години чакане , една лапароскопия с фенестрация за поликистоза, куп изследвания , забременях спонтанно, но за съжаление в 10г.с. направих мисед, беше спряло развитието и сърдечната дейност на детето. Сега всичко започва отначало. Бих искала да направя генетични и имунологични изследвания, но нямам възможност да отида до Плевен или София, а и не зная какви точно изследвания да направя, затова се обръщам към момичетата от Бургас, искам да попитам има ли в Бургас гинеколог , който е компетентен да ми назначи тези изследвания и да ги разчете след това, колко приблизително струват като цена  или въобще вие как сте процедирали  за тези изследвания. Благодаря ви предварително.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ani_mih][/url]
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Здравей! Генетичните изследвания се разчитат от генетик, а имунологичните от имунолог. Обикновен гинеколог не може да направи това. За жалост, ще те разочаровам, но в Бургас не се правят такива изследвания.
Какъв пакет да направиш, обаче, не мога да кажа със сигурност. Има стандартни, които специалистите в областта си ги знаят и ги назначават според случая. Няма да ти се размине консултация с генетик и имунолог.
Успех!
« Последна редакция: Май 27, 2010, 23:52:06 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!