0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Как понесохте вливането на Имуновенин
« Отговор #20 -: Октомври 12, 2010, 18:18:01 pm »
През септември 2008 правих вливане на интралипид и имуновенин в два поредни дни. По време на вливанията нямах никакви странични реакции, чувствах се добре, но през следващите зимни месеци бях перманентно с температура и се чувствах непрекъснато болна, но всъщност нито веднъж не се разболях като друг път.
През 2009 два пъти вливах киовиг - нямах никакви оплаквания, нямам и до сега. Да видим в по-дългосрочен план какво ще е влиянието на това лечение.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
Re: Как понесохте вливането на Имуновенин
« Отговор #21 -: Октомври 12, 2010, 18:57:51 pm »
Вливала съм многократно, вече не помня колко пъти. Всеки път е било отвратително-страшно главоболие, втрисане, ужасна умора. Едно от най-неприятните ми, да не кажа-единствени такива- преживявания, по време на опит. Последният път, бях вече бременна, сама си регулирах капката и влях 22 амп. за 6,5 часа, та беше по-добре, ама пък си е огромно изпитание за нервите.
*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Как понесохте вливането на Имуновенин
« Отговор #22 -: Октомври 12, 2010, 20:18:32 pm »
Първата вливка изтече за около час и половина, но след това ми се ходеше до тоалетната и се опитах да стана и започна втрисането.
Доста бърза капка! Поне 3-4 часа трябва.

Аз освен имуновевива вливах 2 пъти Киовиг 5 гр. Първият път нямаше никакъв проблем. Вторият път бях нещо понастинала и след вливането главоболието се засили, гадене ден и половина. Дано следващият път мине безпроблемнто!