0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте,
вчера вечерта (10.05.2006) прехвърлихме сайта на нов сървър при същите доставчици.
Новата машина е с 2 Xeon 3.06 HT процесора, 8 GB RAM и е с по добра свързаност от старата защото е на отделен канал за връзка с международния интернет.
Тук моля да оставите впечатленията си от новия сървър, както и забележки и проблеми които са се появили след тази дата.

Поздрави
Нов сървър ли има? Не съм забелязала разлика
 :cry:
Само да обясня, пълен технически идиот съм, щракам като луда навсякъде и много се изнервям с техниката, мъжът ми се срамува от мен, как можело жена на програмист да е такъв ламер :roll:  :oops:


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
От ден, два направо лети страничката. Благодаря ви. Много е бърза връзката. :D
*

  eleonor

 • ****
 • 1075
 • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
Благодаря ви
Разликата е огромна,аз го ползвам от 4ужбина и е доста по бърз от преди.
 :bighug:Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*
Аз пак да се оплача. Наистина се отваря по-бързо, но при мен се появи друг проблем. Някой теми и подфоруми не се отварят. На тяхно място се отваря бяла страница.  :(
*

  rally_g

 • ****
 • 959
 • Искам да бъда добра!
Аз също бих искала да попитам нещо. Влизам в сайта от два компютъра, които са в мрежа. От поратативния ми - няма никакъв проблем, но от другия, понякога някои от подфорумите или темите в тях не се отварят - появява ми се бяла страница, пише "Done" в долния ляв ъгъл на екрана, както когато всичко си се е отворило нормално.Защо така се получава?Проблем с компютъра си ли имам?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Когато не ви се отваря някой подфорум опитайте да рефрешнете няколко пъти. Може проблема да е в комуникацията между вас и сървъра.
По принцип ако има проблем би трябвало да видите страницата за грешка, а не празна страница.
*
За съжаление не става с Refresh. Например Опити за забременяване и АРТ в чужбина не се отваря, а на нейно място се отваря бяла страница, както е описала rally_g.
Проблем, за  който писах и аз преди време......и въпреки триенето на кеша продължавам да го имам от време на време и да виждам белия екран.
*

  adi

 • *****
 • 7710
 • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Аз съм много доволна нямам никакви проблеми с форума! :lol:
*
Открих решение на "белите страници". Когато се появи отивате на View - Encoding, избираш Cyrillic и готово.