0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте мамчета :)

Хайде да пусна аз темата тази седмица, че то обяд станало :)

Кристи, душичко, успех - стискам ти палци. Също и на Мари Алчето :) Очакваме прекрасните ви новини тези дни!






*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #1 -: Май 03, 2010, 12:03:16 pm »
Раши, темата не е седмична и не беше заключена, ама щом си решила хайде да ни е на късмет новата тема.
*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #2 -: Май 03, 2010, 12:16:38 pm »
Така ли, ми че аз пак нещо не съм разбрала  :oops: Извинете ме ;)


*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #3 -: Май 03, 2010, 13:32:35 pm »
Явно аз ще съм първата за този месец!
Знам,че още е много рано,но след като видях тупкащото сърчице на бебо реших да се включа preggo
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #4 -: Май 03, 2010, 14:02:14 pm »
Цоп и аз в новата темичка - за къде без мен  :lol: :lol: :lol: Аз още съм в еуфорично настроение Събота и неделя винаги ми действат благотворно. Бях в Стара Загора разхождах се, зяпах из зоологическата градина, после се хилихме на кривите огледала -   :oops: :lol: :lol: то аз къде съм изкривена няма да ви кажа как изглеждах на огледалата  :lol: милото заплаши, че ако не слушам щял да сложи такива из новия ни апартамент........ и аз слушам   :wink: какво да правя..........изобщо страхотен ден. В неделя почивка с малка разходчица и сладолед   :o  Ехххх обичам почивните дни и как чакам четвъртък милото пак да ми организира такива прекрасни емоции.
Добре дошла Гери28 в купона  :welcome_1: леко бременеене.
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #5 -: Май 03, 2010, 14:45:26 pm »
И аз да се вмъкна в новата темичка. Добре дошла Гери28, тук ще намериш истинска подкрепа и съвет, момичетата са страхотни. Чакам с нетърпение идващите почивни дни, нещо не ми се работи като че ли, ама няма как! Успешна нова седмица.
*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #6 -: Май 03, 2010, 14:49:16 pm »
Охо, Аниз, добре си се разходила ти ей :)
И аз търчах като кон този уикенд. В събота на моминско парти, неделя на село. На 6ти пък ще кумуваме, абе изобщо тежка програма ;)


Добре дошла, Гери ;)

Девойки, с каква марка козметика мажете тумбачетата?



*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #7 -: Май 03, 2010, 15:04:43 pm »
Хихих, и аз се чудя защо не мога да пиша в другата тема  :lol: а то - катанец :)
добре дошла на Гери - леко бременеене, мила!
Кой беше питал за хемороидите - май Smile baby? аз се сдобих с тая екстра от напъните при първото раждане. тогава сами се прибраха след 1-2 седмици, не съм мазала с нищо. Обаче, сега, още преди да разбера за втората бременност се появиха - ееее, измъчих се, няма така гадост, не можеш да отидеш нормално до тоалетната. Аз си ходя съвсем редовно, даже понякога повече от веднъж на ден (силен метаболизъм, не нещо друго). Наистина, трябва да се мием с хладка вода след всяко ходене по голяма нужда. Кремчето, което много ми помогна се казва "Масту-С" и става за бременни. трябва да се ползва и след отшумяване на симптомите - мисля поне 1 седмица.
Раши, няма да ми се смееш. Аз си мажа корема с един зехтин с босилек, който не мога да ям, понеже смърди адски силно, та реших да си го приложа по кожата, да не иде зян  :oops:  :oops:  :oops:
*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #8 -: Май 03, 2010, 15:10:53 pm »
Хи хи хи :) Дианка, разби ме ;) Извини ме, не ти се смея ами ти се радвам. Добра идея, ми даа ;)


Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #9 -: Май 03, 2010, 15:20:34 pm »
Привет девойки :)
Аз се връщам от преглед в ОБ. Тоновете бяха към 126 и се притесних и питах защо така, та ми пуснаха доплер - ми момъка си спеше :lol:
Хвана ме яд, защото бях там още в 11, когато ми беше часа. И седя аз и чакам и влизат едни роми с една бременна ревяща и охкаща...мръсни...и аз се дръпнах от вратата, защото си викам - боли я, ще ражда, пък и кой знае какви паразити има. Точно тогава я отвориха и те се набутаха преди всички. Само бабата на ромката остана и реши, че трябва да говори някви гадости против лекарите и аз изчезнах на 5 метра от тях. И я взеха, прегледаха я и излезе Жекова и каза на мен и още едно момиче - идете да пиете кафе и след час и половина ви чакам. А то защо - морбилииии. Та трябваше да дензифекцират отделението (ромката я преместиха в друга болница май), да се преобличат всички в него (видях как им свалиха нови престилки, постелки за родилки), абе с две думи раздигаха и оправяха всичко след нея. Само че вместо в 11 ме приеха в 13:15. Обаче пък такова хубаво кафе пиехме с другото момиче :lol:

Раши аз мажа с това: http://www.spirig.bg/excipial-lipo_n.php
Смесено с маслото против стрии на Икаров. Половин бутилка Ексципиал+догоре Икаров и засега нямам нито една стрия. Ще видим по-натам.
[/url][/url]
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #10 -: Май 03, 2010, 15:41:18 pm »
geri28, добре дошла! Много се радвам като отворим нова тема и започват да се престрашават новите момичета!!! Лека бременност и здраво бебче около термин :wink:
Дианче, аз писах за хемороидите- големи гадини, но аз ги моря със отвара от смрадлика - на памуче около 10 мин го държа и с прокто гливенол крем- пише, че може да се ползва след 4-ти месец, сега почти не ме болят, но не са се прибрали още...дала със им краен срок до започване на раждането :D, когато знам, че пак ще се видим :lol: :lol: аз утре съм на ЖК, ще видим и доктора какво ще каже. Аз ползвам масло против стрии на Икаров :wink: :wink:
А Жасминчето...... незнам за кой път ще го напиша, ама миличка, ти явно си предразположена към какви ли не невероятни ситуации и случки...направо нямам думи с твоите премеждия :lol: Добре, че поне после си изкарала добре на кафето с другото момиче :)
*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #11 -: Май 03, 2010, 16:08:22 pm »
Здравейте милички  :)
Добра дошла geri28 и да има все повече новодошли с пожелание за леко изкарване на бременноста!
И аз утре съм на ЖК, ще видиме какво ще каже чичо ДОКТОР  :P
Пожелавам на всички лека седмичка и приятно изкарване по празниците  :)
*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #12 -: Май 03, 2010, 16:42:28 pm »
Лелеее, Жасиии, пу пу пу - няма да коментирам. добре измисли бате Бойко, да ги кара да се ваксинират, ако искат да взимат помощи - надявам се скоро да даде резултат. То като гледам, вие с момъка съвсем до края може да изкарате комплект - както си спи по цял ден  :lol:
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #13 -: Май 03, 2010, 17:21:23 pm »
Здравейте момичета !
Да се запиша и аз в новата темичка :D
Последните няколко дни ме мъчат едни болки ниско в корема,знам ,че е нормално ,но пак ми е  притеснено ,утре ще ходя в болницата за  БХС ,ще питам гинеколога...
Момичета ,знаете ли колко дни трябва да минат след приемането на антибиотик, за да са достоверни показателите на  ПКК и урина?
Успешна седмица на всички :)

Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #14 -: Май 03, 2010, 18:11:09 pm »
Привет на всички!
Първо добре дошла на Гери и лека бременност!
Аз днес бях на ЖК и разказах на д-рката за воднистото течение и как се бях паникьосала, че са околоплодни води. Тя ми изписа глобули Полижинакс за 12 дни и след това да пуснем пак микробиология. Обаче на листовката пише да не се употребяват по време на бременност и кърмене. Та искам да питам на някоя от вас били ли са изписвани. Не смея да ги слагам, може би ще изчакам другата седмица прегледа при Сигридов и да чуя той какво ще каже. Но до тогава това течение ще ме побърка...
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...





БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #15 -: Май 03, 2010, 18:15:33 pm »
Стига бе Кремче, не се шашкай нали ти казаха, че не са околоплодни води. И аз се бях шашнала, ама сега гледам по-кротко да я карам.
Добре дошла на Гери28
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #16 -: Май 03, 2010, 18:29:13 pm »
Кремче, обади се на Сигридов, бе, не се притеснявай. Човекът ще ти каже какво да правиш. Що да не ги почнеш от днес, ако всичко е ок, според него?
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #17 -: Май 03, 2010, 19:03:51 pm »
за хемороидите- големи гадини, но аз ги моря със отвара от смрадлика - на памуче около 10 мин го държа и с прокто гливенол крем- пише, че може да се ползва след 4-ти месец, сега почти не ме болят, но не са се прибрали още...

Хайде и аз да се запиша в новата темичка.
Добре дошла на geri28 - леко бременеене.
А за хемороидите да добавя, че има и свещички и доста помагат - пак са проктогливонол но проникват навътре.

ЦВЕТИ - радвам се че си вече изписана и се чувстваш добре. Ще ти пиша на личния /но утре/ че ме вълнуват разни въпроси.
КРИСТИ - стискаме палци и чакаме новини  :)
МАРИ-АЛ - тя няма компютър. Днес я чух - след силно влошаване снощи - днес е вече по-добре. Не очаква да я изпишат докато му дойде времето на бебчетата и затова няма да се включи скоро. Но аз Ви моля за силно стиснати палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да издържат с бебоците максимално време и да не бързат да излизат скоро - много им е рано. Нека гушкат мама вътре в коремчето за да е спокойна.


Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #18 -: Май 03, 2010, 19:21:08 pm »
geri28 добре дошла в нашата групичка.
Раши, те заключват темата като станат 15 страници, че е трудно да се следи.
Леле, леле ,големи преживявания бе Жаси. Поне добре, че кафенцето е био добро  :wink:.

Момичета, моята бебка още не се усеща да се движи,ама тонове си има. Звъннах на лекарката и ми назначиха пак биофизикален профил и сега след 2 часа трябва да съм там и като се върна ще пиша. Стискайте ми палци, че вече сериозно започнах да се шашкам.

Боби


  
*
Re: Първа майска тема на бременните #59
« Отговор #19 -: Май 03, 2010, 19:53:24 pm »
Привет и от мен да се запиша и аз в новата темичка :)
geri28 ,честито ви сърчеце и здраво бебче на финал :crossfingers:
От доста време не съм влизала тук защото нямах компютър  :x ,но виждам че всички сте добре и дай боже да е така до края.
Кристи и Мари ал :) стискам палци и дано има само хубави новини от вас.

Боби  :crossfingers: дано всичко е на ред и притесненията останат на заден план.

Малко вести и от мен  :) при нас нещата вървят добре за сега бебка е добре а аз съм като топка вече :lol: но не се оплаквам.
Бебчето се развива нормално и си отговаря на седмиците ,дано да е така и до края де. А колкото по голяма става и явно и става тясно толкова повече рита и вечер не спа въобще ,снощи пак имах невероятно преживяване  :( порвъщане и киселини със задух до 4 и половина сутринта,въобще правя ги едни оле мале но това да е най лошото.А ми общо взето кофата е неразделна част от интериора в спалнята ни вечер :lol:
Погалете си томбаците от мен :wink:

Да допълня само току що се чух с Мари -ал добре е и са стабилизирали нещата за сега.Каза да поздравя всички :)
Стискайте и палци момичета.
« Последна редакция: Май 03, 2010, 20:13:33 pm от BUBA12 »