0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
забавлявай се с Lockerz
« -: Април 08, 2010, 23:02:26 pm »
Става въпрос за доста нашумял вече сайт,в който се събират точки и се печелят награди,ето повече информация:
Здравейте, нека първо разясним каква е тази игра...
Lockerz. com е сайт, който ти дава възможност да спечелиш изключително яки награди (Лаптопи, Айподи, гейм конзоли и много други). Идеята е да печелиш точки, с които си "купуваш" наградите. Има 4 начина да печелиш точки - просто влизаш всеки ден (цъкаш с мишката на датата долу в лентата в ляво и получаваш 2 точки), отговаряш на въпроса за деня (който е долу в лентата в дясно - DAILIES, дава ти 2 точки), да гледаш клипчета във секцията PLAY (2 точки на клипче) или пък каниш твоите приятели (2 точки на приятел).
Когато поканиш 20 човека и те се регистрираш, имаш привилегията да си Z-lister, което значи, че получаваш тениска-подарък и вече всички точки, които печелиш са двойно повече! Тоест, вместо по 2 точки, вече ще ти дава по 4!

Въпроса на деня е елементарен от рода на:
- Кой е най-страшния филм , който си гледал?
- Коя е любимата ти игра?
- Би ли чакал 5 часа на опашка?
Отговора ти отнема не повече от минута. Точно така, за по-малко от минута дневно вие имате възможността да спечелите изключително скъпи награди. В Lockerz ВСЕКИ печели, нужно е само да сте сериозни и постоянни! Нищо не губите, в този сайт няма да искат да плащате за каквото и да е, просто влизате , трупате точки и печелите награди, които се доставят безплатно до България!


Lockerz Въпроси и Отговори:

1. Какво е Lockerz?
Сайт-игра, в който се регистрираш само чрез покана, събираш точки и печелиш награди. Колкото по-често го посещаваш, толкова повече натрупваш PTZ (така се наричат точките в Lockerz). Сайтът стартира Март месец, 2009 година, но вече има хиляди регистрирани и стотици от тях са спечелили награди.

2. Какви са наградите в Lockerz?
Потребителите в Lockerz имат голям избор като се започне от аксесоари за Айфони ,спортни атрибути, чаши, термоси, тениски, всякакъв вид електроники, конзоли, игри за тях и още десетки продукти. Също така, Lockerz подържат и няколко благотворителни кампании. Така, вие може да дарите част от точките си за болните от Аутизъм, гладуващите деца в Уганда и много други.

3. Измама ли е Lockerz ?
Не, разбира се! Lockerz представлява истинска компания. Основателите са Liberty Media, която е една от най-големите медийни кампании в Америка. Главен мениджър е Kathy Savitt, бивш мениджър на Amazon.com. Може да се свържете директно с екипа на Lockerz през сайта, или в страницата им във Фейсбук .

4. Какво печелят Lockerz ?
Рекламната кампания, която е в сайта е основният им източник на приходи. Все пак този сайт се посещава от десетки хиляди души дневно. След като всички отговаряте на въпроса за деня, маркетингови агенции плащат за да узнаят вашите отговори.

5. Доставят ли до България ?
От 15ти Октромври, 2009та година Lockerz предлага доставка до целият свят, която не се заплаща допълнително. Доставката до България отнема от 10 до 14 работни дни.

6. Защо повечето награди в страницата пише , че са MORE SOON (Изчерпани)?
Наградите се обновяват веднъж на 3 седмици, проверете по-късно. По принцип в страницата за награди пишe, на коя дата ще има обновяване. И все пак тук е темата в която можем да обсъждаме кога е зареждането, за да можем бързо да вземем награди преди да са се изчерпали. Все пак популярноста на сайта расте.

7. Защо не получавам покана?
Понякога системата им е натоварена и отнема няколко часа да получите поканата. Също така проверете и в Spam/Junk страницата във вашата поща, възможно е поканата да попадне там.

8. Колко акаунта може да имам?
На човек се пада по 1 акаунт, но това не пречи да регистрирате и членове на вашето семейство.
ВАЖНО: Ако ще регистрирате повече от 1 човек, използвайте друг компютър. Ако видят, че има повече от една регистрация от един IP адрес, може да бъдете обявен за чийтър и акаунта ви да бъде изтрит.

9. Как да напишем адреса си?
Адресът, който посочите ще се отпечата върху пратката и на придружаващите документи. Пише се с латиница, но на български език, за да могат да ви го доставят "Български пощи". В Локърз не се интересуват от смисъла на конкретния адрес, но когато пристигне пратката в България нашите пощи трябва да могат да ви го доставят на точното място. А се пише на латиница, за да не стане грешка при отпечатването (не всички устройства поддържат кирилица и други знаци).

Country - Bulgaria
Address 1 - ul. Pirotska, bl. 245, et.9, ap. 4
Address 2 (тук се попълва, ако нямате достатъчно място на Adress 1)
City - Sofia
State/Province - BG
ZipCode - пощенския ви код (1382)


10. Колко време се чака за тениска?

1. От Lockerz трябва да ви прятят писмо на maila. Аз го получих след 1 седмица, така че имайте търпение.
2. За 21 дни тениската пристига в България. Понякога има забавяне, но тези 21 дни са обявени на сайта.
3. Чакате бележка от БГ ПОЩИ
4. Отивате да си приберете колета (гледайте да го направите м/у 7:00-19:00 часа толкова им е работното време)
5. НЕ давате и 1 СТОТИНКА !!!


11. Успях да поръчам награда от сайта! И сега какво?

Системата на Lockerz за получава е следната: След като се класирате за някоя от наградите (направиш поръчка) ви се изпраща mail от Lockerz, че са получили заявката и са ви прегледали акаунта и всичко е ОК. Чакате втори mail със Shipping Conformation (проследяващ номер). Тъй като пратките се пращат по UPS, на този conformation ти пращат UPS номер, с който да следиш, къде ви е пратката и потвърждават, че е изпратена. Следенето на пратката става на ТОЗИ сайт. След това чакате обаждане (на номера който си посочил в Lockerz) от UPS на което ще ви обяснат как стоят работите и че пратката ви е пристигнала. Викат ви при тях, за да попълните някаква документация и да платите митническа такса, която се въведе от тази година, но се оспорва да се махне. (те ще ви обяснат).
• Какви са тея такси?
При пазаруване по интернет от САЩ няма да се плаща ДДС, ако стоките са на стойност до 15 евро. Това гласят последните промени в Закона за ДДС, които влизат в сила от 1 януари 2010 г. Всичко от 15 до 150 евро се таксува с ДДС. А ако пазарувате на стойност над 150 евро, ще трябва да платите и ДДС, и мито върху внасяната стока. Важно е да се знае, че при освобождаване на стоката първо пощата събира такса от 4 лв., а след това трябва да се оформят митническите документи. Ако фактурата не е в пратката, купувачът трябва да принтира от интернет документа, с който е потвърдено плащането за стоката.

За желаещите да се регистрирам,мога да ви пратя покана за да започнете и вие да събирате точки.
При интерес,пращайте ми email- а си за да получите покана.


*
Re: забавлявай се с Lockerz
« Отговор #1 -: Април 17, 2010, 21:31:07 pm »
Това е чудесно!
Някой друг включил ли се е?
*
Re: забавлявай се с Lockerz
« Отговор #2 -: Април 18, 2010, 10:29:05 am »
да,в бг мама има доста подробна тема за играта.


*

    plams

  • **
  • 67
  • Получи се!
Re: забавлявай се с Lockerz
« Отговор #3 -: Април 25, 2010, 16:48:44 pm »
аз бих искала да се включа
мейл: plams81@abv.bg


*
Re: забавлявай се с Lockerz
« Отговор #4 -: Април 25, 2010, 22:39:18 pm »
plams, пратих ти покана


Re: забавлявай се с Lockerz
« Отговор #5 -: Март 15, 2011, 20:12:11 pm »
Може ли да попитам къде пише кога се обновяват наградите. Имам точките за iPad, но незнам кога ще го има а не искам да го изпусна.
*
Re: забавлявай се с Lockerz
« Отговор #6 -: Март 15, 2011, 22:10:50 pm »
ами обикновено е в малките часове,но е различно,трябва да се следи