0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Това е спешно!!! Можете ли да ми кажете къде в Русе се прави най-точно ДНК тест или PCR тест, не знам като точно,за хламидия, цитомегаловирус, уреаплазма, херпес, микоплазма? И ако може някакви адреси и телефони за връзка. Ако някой знае и в Търговище точна лаборатория за такъв вид изследване нека ми пише. Не мога да намеря информация.
*
http://ruse.cibalab.com/Products_Pricing.html
виж това. Лабораторията е Здраве, в Русе.


Габриела74
аз ти препоръчвам  http://dkc.clinlab-ruse.com/onaccesserror.asp?code=1 другия вариант да не пускаш изследванията в Русе а във София или Варна аз лично не съм доволна от cibalab  и не бих я препоръчала
Желая ти  късмет  yahoo_17     
Защо лошо в Русе? Може ли да се доверите на резултатите от анализа на клиниката? Извинявайте, че аз пиша български лошо. Аз не съм българка. Живея тук само 4 мес.

В нашата лаборатория има:
Микология: Кандида, Трихомони, Соор.
Не разбирам какво е това - Соор?
« Последна редакция: Март 05, 2010, 10:48:10 am от Габриела74 »
Габриела74
Предполагам че говориш за микробиология
Специално за трихомоните мога да ти обясня защо е важно лабораторията да е добра тъй като след престоя и взаимодействието с кислорода трихомоните приличат на левкоцити и ако пробата не се изследва веднага има вероятност да не успеят да разберат че имаш от тази бактерия а обикновено в нашите лаборатории пробата престоява известно време преди да се обработи но това е само мое наблюдение така че избора е твой
В Търговище има една лаборатория "Рамус" там може да питаш какви изследвания правят.Тя се намира на Вароша,на гърба на магазин Тони в същата сграда е.
Също така и лаборатория Биомед-до Алфа банк.
Благодаря)