0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета , аз бях в Йерусалим в най-добрата болница за Израел и се консултирах с шефа на инвитро отделението относно моя стерилитет от 6 години след 1 направено инвитро в България и неуспешно . Той видя , че нямам сериозни проблеми и мъжа ми също и се зачуди , защо в България не е станало, след като са ми извадили 16 яйцеклетки имам овулация според него  хормонално съм добре и мъжа ми е добре и пак нищо . Пита ме дали е било ИКСИ или ИНВИТРО и аз му казах , че тук никой не ми е казал подобно нещо и най-вероятно е било ИНВИТРО . Проф.  каза , че при тях е задължително да се прави ИКСИ при всички , защото така процента е по-голям за успех !!! Изобщо бяха много очудени за цялата процедура и ми предложи да пробвам при тях в Йерусалим , но аз се тревожа , че после трябва да летя със самолет и може нещо да ми навреди след процедурата, моля някой , ако е пробвал в чужбина и е имал успех да ми пиши !!!
*
Няма да ти навреди летенето. Имаше някъде такава тема. Ползвай търсачката!
Понякога има малшанс. И при нас нямаше особен проблем, но не стана от първия път.  :?
А и не съм съгласна, че винаги се прави икси. Ако няма показания за това, се прави просто ин витро.

Успех!

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
от 1 неуспешен опит инвитро не може да се правят генерални изводи.

а от летене със самолет нищо няма да ти стане.

колко ще струва процедурата в Израел, казаха ли ти?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Chandra

  • *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Имам позната, която след четири неуспешни опита в Германия отиде в Израел и там стана "от раз".
Пожелавам ти същия късмет, ако се решиш на вариант Йерусалим! :)

Летенето, доколкото знам, не е проблем.
Аз също съм на мнение, че ИКСИ или инвитро зависи от индикациите...
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

Speranza ,можеш ли да дадеш малко повече информация за професора с който си провела консултацията?Може и на лични.Много ме интересува
Здравейте момичета , аз бях в Йерусалим в най-добрата болница за Израел и се консултирах с шефа на инвитро отделението относно моя стерилитет от 6 години след 1 направено инвитро в България и неуспешно . Той видя , че нямам сериозни проблеми и мъжа ми също и се зачуди , защо в България не е станало, след като са ми извадили 16 яйцеклетки имам овулация според него  хормонално съм добре и мъжа ми е добре и пак нищо . Пита ме дали е било ИКСИ или ИНВИТРО и аз му казах , че тук никой не ми е казал подобно нещо и най-вероятно е било ИНВИТРО . Проф.  каза , че при тях е задължително да се прави ИКСИ при всички , защото така процента е по-голям за успех !!! Изобщо бяха много очудени за цялата процедура и ми предложи да пробвам при тях в Йерусалим , но аз се тревожа , че после трябва да летя със самолет и може нещо да ми навреди след процедурата, моля някой , ако е пробвал в чужбина и е имал успех да ми пиши !!!

Мили момичета,
бихте ли споделили впечатления от процедурата в Израел?
Коя клиника и как я избрахте?
« Последна редакция: Юни 27, 2010, 20:47:42 pm от Elinik »
Здравейте  :) И аз се интересувам от клиниките в Израел. Дайте мако повече информация за тази в Йерусалим.

Благодаря!