0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Резолтатите са :balk_144:  Анти-кардиолипин IgG   4.5(-),Анти-кардиолипин IgM  24.4 (++),Aнти-b2GPI-IgG  5.7 (-),Aнти-b2GPI-IgA  4.6 (-),Aнти-b2GPI-IgM  6.4 (-) :roll:  Eдните са положителни,какво значи и какво се прави в този случай :ask: Момичета дайте съвети много ми е неястно? :help1:
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*
Трябва да се повторят след шест седмици и ако са пак положителни се приема аспирин 100 мг на ден и имунодолираща терапия по преценка на лекаря

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
освен резултати, не пристигна ли и коментар от д-р Конова?
по принцип, след излизане на резултатите от изследванията, е редно да се проведе консултация с нея и тя да препоръча по-нататъшно поведение и лечение, ако е нужно.
така постъпва тя винаги. не е редно по такива свръхспециализирани въпроси като имунологичните да търсиш съвет от неспециалисти.
моята препоръка е да се свържеш с д-р Конова или който ти е назначил тия изследвания и да попиташ какво правите оттук нататък.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Това, което съм написала на мен ми го препоръча доц. Конова, но наистина е добре да се свържеш с лекаря, който ти ги е назначил

Моят съвет е да напишеш едно писъмце на Доц. Конова, в което да и дадеш резултатите и да я помолиш да ти ги ратълкува... Бъди сигурана, че веднага ще ти отговори. Казвам го от опит. А още по добре ще е да направиш една консултация с нея. Изчакай да видиш и резултатите от повторните изследвания.. може да са отрицателни /Така се случи при мен/.
Късмет!!!
Момичета,благодаря ви за съветите ,изследванията ги правих при Доц.Конова но резолтатите ми ги прати нейната секретарка и то без никакъв коментар,може би Конова отсъства :roll: и затова потърсих вашето мнение и при първа възможност ще се консултирам с нея.pgzenga  как веднъж ще са положителни а после отрицателни,и не трябва ли и трети път защо да се вярва на добрия резолтат? :?:
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
А бе има нещо тук ... аз нямам отговор на мейла ми до доц.Конова вече две седмици, а и други момичета споделят, че нямат отговор. От друга страна пък, си била в Плевен.

Може би е много заета :roll:
Благодаря ти, Бени!







FreshBreeze,аз бях при Конова преди един месец,а резолтатите ми дойдоха чак тази седмица и генетичните още не ми ги е пратила,тъка че сега наистина може да я няма или да е много заета :roll:
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
И аз съм писала писмо от дълго време , също не ми е отговорила, което не се случва по принцип. Явно е заета много наистина. Когато ми е нещо важно й звъня по мобилния , но сега не ми се налага и не съм я притеснявала.
Rozalin, при първите ми изследвания на Анти-кардиолоипин IgM резултатa беше 2.0 /N<1.1/.  Това беше в края на Декември 2005 г. След три месеца повторих изследванията, защото доц. Конова каза, че диагнозата може да се потвърди при повторен положителен резултат... Този път и IgM и IgG бяха в норма... Док. каза, че за това не трябва да се притеснявам.. При мен има и други проблеми, така че повече не съм задълбавала този .
*
И аз нямах отговор от доц. Конова и й пратих втори мейл, тя ми отговори че е много заета и не може да ми отговори компетентно. Преди три дни ми отговори по пощата.
Колкото до отговорите от доц. Конова, досега винаги ми е отговаряла светкавично. Тази седмица и аз и писах с молба да ми изпрати едни резултати и ... отговор нямам. Сигурно е доста заета..........