0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Проблеми с цикъла
« -: Януари 22, 2010, 20:39:21 pm »
Здравейте, много ще съм ви благодарна ако ми помогнете .Аз съм на 27 г.и проблема ми е че винаги съм била с нередовен мензис , но от 4 месеца той напълно изчезна ходих на лекар каза ми да пия примолут нор за да ми дойде и при прегледа не откри никакъб проблем освен липса на овулация пих ги и ми дойде миналия месец пак ги пих и пак ми дойде този месец трябваше да ми дойде на 15 но пак не ми идва и гениколога ме посъветва пак да пия примолута и като ми дойде да започна да пия милигест 3 месеца и след това пак на преглед.Милигеста трябвало да ми регулира цикала.Забравих да кажа че съм раждала имам дете на 7 г.Освен това преди 6 месеца много ме болеше гърдата и отидох на лекар гледа ми гърдите на ехограф и ми каза че имам фибр.мастопатия исписа ми Мастофит на доктор Тошков , каде ги пия каде не но  съм по добре не ме боли постоянно а само около мензис.КОЕ  от двете е по обезпокоително , дайте ми съвет какво да правя?
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 17:36:39 pm от Zlatulka »
*
Re: Проблеми с цикала
« Отговор #1 -: Януари 22, 2010, 21:04:41 pm »
И двете. Зарежи "местните" гинеколози и си потърси истински специалист!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Проблеми с цикала
« Отговор #2 -: Януари 24, 2010, 14:50:34 pm »
Според мен може да имаш хормонално смущение или липса на овулация. Както беше при мен. Първо ми идваше два пъти в месеца, после два месеца нямаше и така. Предписаха ми Диане35. Отиди при специалист по стерилитет ако си решила да имаш пак дете. Ще ти следят цикъла и ще ти пуснат пълни изследвания.Ти откъде си? Препоръчвам ти ако не си от София да отидеш там. Има добри специалисти.
Успех!
 
Re: Проблеми с цикъла
« Отговор #3 -: Август 29, 2012, 10:30:16 am »
Здравейте аз съм на 25 ,при мен проблема е че ми идва редовно ,но е много оскъдно и е за 1-2 дни. Все едно имам някаква тапа и не може да ми изтича нормално. Гинеколозите не откриват проблем .Моля посъветвайте ме на какъв друг специалист да отида. Сега ще си изследвам пролактина .