0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,момичета отново ! :)
Досега винаги сте ми помагали с Вашите съвети и коментари ,надявам се и сега да го направите.Предварително се извинявам ,ако има подобна тема за този лекар ,но нищо не можах да намеря.Та спешно искам помощ от Вас като ми пишете какви са вашите отзиви за този лекар . Дъщерята на моя най-близка приятелка за втори път се налага да бъде оперирана като отново има киста на яйчника и са й казали че не може да се отстрани без оперативна намеса.Насочила се е към този лекар, и бих искала да ми пишете до колко той е добър .
Благодаря Ви предварително !
Ужас . Защо никой не ми е отговорил.
Поне да се включи някое момиче от Варна .
Уф!
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Ако е един слаб и висок  сравнително ,около 45-50 годишен бягай далеч.


от модератор: редактирано, заради нарушаване на т.9 от правилата на форума.
« Последна редакция: Декември 06, 2009, 21:23:36 pm от Елфи »


Д-р Стаменов,обичаме ви!
Ако е младичък около 40 незнам дали е по-възрастен, моя приятелка ражда при него и е доволна, но незнам каке с гинекологичните операции.
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Този за когото говоря се казва Георгиев ,но за малкото име не съм сигурна.
Като лежах там преди 2 години  ми предлагаше "услугите си" в частен кабинет  и др.
Сега на моя позната каза,че обичали лекарите да им се "отблагодаряват" ,но не с обичайното бонбони и кафе!
Бе директен си е човекът!!! :x

От тази болница свалям шапка единствено на д-р Славчев!
Жив и здрав  да е!Помагал ми  е по всяко време безусловно!


Д-р Стаменов,обичаме ви!
Не знам дали не се включвам късно. Зная за един лекар Георги Георгиев се казва , около 40-45 годишен /по моя преценка/ , но доколкото зная той работи в АГ-то. Нямам лични наблюдения , но имам приятелки негови пациентки и са доволни.
Относно операцията на кистата изберете лекар , който ще направи лапароскопия  , а не коремна операция !!! Мисля че това е много важно защото една коремна операция винаги води до сраствания и т.н. Успех!
*
Раждах при д-р Георгиев, но в АГ (незнам дали става въпрос за същия). Прекрасен лекар, благодарение на него прегръщам Дани. Лятото с кухото яйце, пак при него ходих през ден в АГ да следим дали все пак няма да се появи нещо, 1лев не ми е поискал и винаги намираше време да ме погледне. Той ме викаше в АГ, а не в частния си кабинет.
Но за такава операция най-добре е наистина лапароскопия.
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Друг е момичета.
Няма нищо общо с този Георгиев ,който има частен кабинет на ул."Ивайло".
Този от АГ Варна е  супер точен .Той ми беше резервен доктор за раждането.
Аи ми бе оператор на предпоследната операция!
И наистина съвпадението е ,че и двамата са Георги Георгиев!



Д-р Стаменов,обичаме ви!
Здравейте,

аз въм много довлна от д-р Георги Георгиев, този който работи в МБАЛ Св. Анна! От 6 години редовно ходя при него и съм го препоръчала на всички мои приятелки. Няма нито едно, която да е останала с впечатление различно от моето!
Разбира се, да ти хареса лекар е много субективно, но обективно в случая е, че Г-р Георгиев подхожда винаги с разбиране към проблема, никога не изписва от онези непоносимо скъпи рецепти и по мое мнение е страхотен специалист.
Аз съм разждала при него, имам приятелка която прави аборт, а на друга майка и се оперира при него.
Изпбщо мога само искренно да му благодаря за всичко, което е направил и прави за мен и да му пожелая здраве и щастие!

*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Специално ли си направихте регистрация  за да го защитите?
Няма смисъл според мен. :wink:


Д-р Стаменов,обичаме ви!
Да, скъпа Vali, направих специално регистрация за да го защитя. Мисля, че всеки има право на мнение, както ти самата явно целенасочено следиш тази тема и хвърляш доста усилия да го почерниш.
Мисля, че всеки би трябвало да уважава труда на лекарите.
Досега никога не съм си правила труда, да пиша коментари, но забелязах, че тази потребителка е особено подозрително активна по тази тема. Съмнявам се обаче, компетенциите й да оправдават становището й! 
Все пак, всеки от нас абсолютно съзнателно и самостоятелно избират своите лекари, зъболекари, психоаналитици и изобщо всеки, който по някакъв начин се грижат за нас.
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Ценя труда на лекарите,но само на тези , които го заслужават.
Не  ми се коментира ,но специално за теб ще споделя  една ситуация не в много дале4но минало:

Предстои ми изписване и разбирам ,4е няма да бъде извършен контролен преглед.Той /д-р Г.Георгиев / ме настига   и казва:
Ако ще ходиш на 4астно и аз мога да те видя в моя кобинет .

Какво ще ми види?Защо не го види в момента като  е на работа?
 
 
Много загрижен и отговорен  няма що .Има и други сцени ,но ще ги спестя заради правила на форума.
Мнението ми за този доктор е негативно и в голяма 4аст от екипа  на това отделение!!!
Не е нормално нон стоп да плюеш по колеги,4е и даже да им вдигаш телефона и да се саморазправяш.
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 12:48:38 pm от Vali :) »


Д-р Стаменов,обичаме ви!
Здравейте варненки!
Първо да кажа за протокола - аз също се регистрирах като jitelka специално (иначе чета редовно), за да изкажа изключително доброто си мнение за Д-р Георги Георгиев, който работи в бившата Окръжна Болница във Варна, а сега Св. Анна.
Родих сина си преди 7 год. при него и от тогава ходя само при него за контролен преглед или при нужда. По мое мнение, той е професионалист и изключително отдаден на работата си!
Моят случай също не беше от гладко протеклите, но благодарение на вярата, която д-р Георгиев ми вдъхна, успях да зачена. Преди това 3 години ме лекуваха последователно двама лекари, които също в този форум са хвалени много, както и хулени. Факт е обаче, че и двамата ми казаха категорично, че не мога да забременея никога...
Бях наистина съсипана! Моя приятелка, тогава ми даде неговия контакт и се свързах с него. Д-р Георгиев лекуваше мен и паралелно изписваше хапчета на мъжа ми и след 10 месеца чудото стана!
А относно частните кабинети ще кажа само - всички лекари имат такива и слава Богу, защото поне там обстановката е по-добра!
 
Мили майки,много е прехвален д-р Г.Георгиев и аз като вас се насочих след прочетеното във форумите към него,но останах крайно разочарована.Денят на ражденето на детенцето ми ще остане един кошмарен спомен благодарение на този лекар.Имах уговорка с него,но не му заплатих преди раждането и естествено той разкри истинската си същност.Така,че мили мами ако сте решили да му се доверите,НЕПРЕМЕННО МУ ЗАПЛАТЕТЕ.В противен случай не очаквайте добро отношение от него.Още при първата ни среща усетих,че този човек не е много читав,но уви доверих му се.Моля ви не правете моята грешка.Има толкова по-човечни доктори във Варна!!!Успех на всички!
Здравейте,
не мисля, че е прехвален! Отонсно плащането изобщо - това е лично решение! Аз предпочитам, да се отплатя подобаващо, ако съм доволна! Не го разглеждам като рушвет, а заплащане на определена услуга... Все пак всеки от нас работи за пари издържа семейство и т.н.
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Не го разглеждам като рушвет, а заплащане на определена услуга... Все пак всеки от нас работи за пари издържа семейство и т.н.
Хайде бе.Ми тогава от утре на всеки ,в магазина,на пазара и къде ли не да  давам защото ми върши услуга и храни семейство.Ей заради  такова мислене  сме на този хал :?


Д-р Стаменов,обичаме ви!