0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Амоксиклав и гъбички
« -: Октомври 28, 2009, 11:46:57 am »
Здравейте. Нека първо да се извиня, ако има вече такава тема, но наистина нямам време да прегледам целия форум. От петък пия Амоксиклав, заради инфекция на дихателните пътища. Преди него пия Саностол на прах, а след него сироп Мукосолван. В събота правихме секс с приятеля ми и в неделя ми каза, че има червени пъпчици по главичката на пениса. Нито той, нито аз сме имали  други пратньори от горе-долу 1 година. На листовката на антибиотика пише, че е възможно при много редки случаи да се появят гъбички във влагалището и устата. Искам да попитам дали това наистина са гъбички или е възможно да е нещо друго, макар че силно се съмнявам. Днес ми свършва антибиотика, трябва ли нещо да пия за тези гъбички или след кат спра антибиотика те ще изчезнат. Може ли да ми препоръчате нещо за мазане за мен и него, че честно казано с антибиотици не ми се тъпчи, че покрай този грип доста ги пих. При специалист няма как да идем и двамата, защото в момента е невъзможно. Благодаря предварително :)
*
Re: Амоксиклав и гъбички
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2009, 14:13:11 pm »
Аз знам два крема единият Ketoconazol (маже се два пъти на ден).
Другият е Miconazolnitrat creme (също два пъти на ден)
 Това е за мъжа ти.
 А за теб Гино-Дактарин (вагинални глобули.) Аз наскоро имах проблем  и с това се излекувах. Мъжа ми също се маза профилактично (нямаше оплаквания).
Но все пак е най-добре да се обърнеш към доктор, той да ти изпише лекарствата!
*

    big_eyes

  • ***
  • 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: Амоксиклав и гъбички
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2009, 14:46:33 pm »
мила, ако можеше да се лекуваме по интернет, нямаше да има нужда от лекари. потърси професионално мнение според мен.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав