0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Elina

Шестия месец от бременноста ми откриха виско кръвно .Когато ме приеха в болница ми поставиха тази диагноза и ми направиха най различни изследваия ; причината за това състояние не се откри; т.к. бъбрецште ми бяха наред и така след лечението което ми проведоха се предизвика раждане т.к плацентата се отлепила от варирането на кръвното.Бебето тежеше1.300кг. и живя само 2 дни. Всичко това се случи 29 седмица от бременноста ми . Искам да зная дали може да се повтори при следваща бременност ; която трябва да ми е четвърта ?
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14920
Повтаря ли се нефропатията при седваща бременност?
« Отговор #1 -: Април 21, 2006, 19:13:06 pm »
мила, в коя болница са те лекували?
това, което описваш с високото кръвно, не е нефропатия, а се нарича токсикоза на бременността или прееклампсия. всеки акушер гинеколог го знае, просто недоумявам на разказа ти!
какво има да търсят причината за кръвното, като причината е самата бременност.
токсикозата на бременността се характеризира с един или няколко или всичките признаци: високо кръвно, отоци, албумин в урината.
за съжаление, лечението не винаги е ефикасно, но все пак доколкото знам, вече са малко случаите на загуба на плод поради това състояние.
напълно е вероятно то да се повтори и при следваща бременност.
но пак повтарям - не става дума за никаква нефропатия (кой пък ти каза тази дума) и бъбречни проблеми.
потърси компетентен акушер-гинеколог за консултация.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!