0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Чоки

  • ****
  • 713
  • Аз ще успея защото се боря!
момичета по БТВ дават предаване за сурогатната майка - гледайте го, интересно е
оооооохххх, макар и в късен час ще напиша нещо и аз  :) Нямаше как да стане по - рано...
Berche горе главата, ще дойде и нашето време.
Анизка, знам, че е мн трудно, но сега му е времето да се успокоите психически, и когато дойде времето на Коледните чудеса, се заредете с положителни емоции и надежда  :bighug:
Аз от два дни съм с подут корем (не, че не ми се е случвало и друг път де), но пък и вечер след 21,30 ч вдигам ТТ 37,00 - 37,2. Уф, мн е гадно, и сигурно съм пипнала и аз някакъв вирус. А, ако изключим лекото неразположение от температурата се чувствам мн добре - няма хрема, болки, кашляне, оооооооооооо и дано да не идват  :balk_87: :cry: :cry: Момичета аз НЕ чакам около 21.10, ама и сега с тоя вирус - аз вече съм на парацетамол
Гушкам ви и лека нощ, че стана мн дълго  :oops: :sleepy:
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро поспаланки! Хайде на кафенцето!

*
Добро утро!
Анизка, както винаги кафенцето ти е СУПЕР! Благодаря, за което, че нещо не мога да се разсъня в този мрачен неделен ден!
Приятен почивен ден!
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Опа добро утро и от мен.Анизка,златна си,веднага се присъединявам да пия кафенце с вас.Снощи бяхме на кръчма,брат ми имаше рожден ден,та тая сутрин нещо не мога да отлепя.Инъче пък едно хубаво си поиграх хорца,отдавна не бяхме излизали да поразпуснем,добре ми дойде.
Хайде и другите поспаланки да се надигат вече,да полафим малко и без туй времето е гадно за хайманосване.Уф толкова ми е студено,че да си призная пуснах климатика вече,за мен зимата дойде.Айде стига съм дрънкала,чакам да се присъединят и поспаланките към компанийката ни за кафенце.
П.П.Щях да забравя да питам,кой ще пуска утре темата,бременните да не се ослушват ами една от тях да ни пусне една заразена с бременния вирус тема.
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 09:40:20 am от Марина75 »

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро,дами!
Анизка,благодаря ти за кафенцето.Присъединявам се към компанията.
Чоки,гледах за сурогатните майки...тъжно е,и не знам все пак е вариант,но колко са майките ,които биха носили нещо така свидно 9 мес. под сърцето си и биха се разделили с него? :?
Берче, :hug2: съжалявам!То и аз съм на път да загубя поредната битка...тъжно ми е.Исках само този подарък за РД-то,но уви....май много искам. :(
Лек ден на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Добро утро и от мен!!! Виждам че пиете много закачливи кафенца и докато се наслаждавате на аромата им ако може да ми отговорите на едно малко въпросче? вече 4 ден правя тест за овулация и той е отрицателен, още колко трябва да направя преди да спра и да се пробвам следващия месец! :oops:


The world is for two - human! only love! love will save the World!
*
Инче,зависи каква дължина ти е цикъла.Но по принцип правиш,докато стане положителен. yahoo_33 Но нека и по-компетентните се изкажат.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Благодаря ти за отговора.Но съм притеснена защото преди са ми казвали че нямам овулация а миналия месец ми показа че имам.Не знам дали не съм разчела правилно миналия месец или преди са се объркали защото си мерих температурата само един месец


The world is for two - human! only love! love will save the World!
*
Благодаря ти за отговора.Но съм притеснена защото преди са ми казвали че нямам овулация а миналия месец ми показа че имам.Не знам дали не съм разчела правилно миналия месец или преди са се объркали защото си мерих температурата само един месец
Виж темите "Всичко за овулацията 2" и "Тестове за овулация". Успех!
*
Момичета, мога да се включа в темата тази седмица, защото кръвния тест ми е 104,8 на 10 ден от ЕТ.
Имам обаче проблем - хиперстимулация и утре отивам отново до клиниката.
Слагаха ми някакви инжекции в корема, за да ме поотпусне, но явно няма особен смисъл.
Утре отново отиваме при д-р Владимиров, вече ми е много тежко, а и от бременността ми се гади и съм като изцеден лимон...
Поне корема малко да ми поспадне - за сега!

Хайде, пък следващата седмица още повече положителни тестове!
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb2m.lilypie.com/AozZp3.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Second Birthday tickers" /></a>
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
 Инче, овулация се доказва най-точно на видеозон, с фоликулометрии. Понякога може да има + тест, но ову да не настъпи. Затова не разчитай на ову тестовете. Направи 3 месеца поред фоликулометрии и ако овулация липсва - лекарите ще ти кажат как да я предизвикате. Но преди да пиеш хапчета за овулация, настоявай за тестове за проходимост на тръбите (най-често цветна снимка на фолопиевите тръби). Не се безпокой, ако проблема е липса на овулация - лесно се лекува. А иначе МЦ редовен ли ти е ? Защото при липса на ову, най-честия симптом е нередовен цикъл.
 Кристи с теб сме. Стискаме палци до ден-два да си супер и тежестта в коремчето да отмине.
 Лек ден на всички. Да помързелуваме още малко, че утре с нови сили на работа :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Здравейте милички!И аз да се оплача че пипнах гадния вирус.Гриповия де, да не си помислите нещо друго.Като парцал съм,освен това заради този грип сутринта БТ ми се качи много и е в дните около ОВУ и сега няма да знам дори дали наистина е имало О.Но ще я караме така слепешката пък каквото излезе-такова.
Лек ден на всички.
  <br />
Здравейте на всички,аз пак имам въпросче  :oops:
 Ами нали ми казахте че не е хубаво да се мия вътрешно ежедневно и аз спрях,обаче.... днеска като влезнах в банята имах по гащичките малко бледорозава кръв ама малко,и реших да бръкна да видя има ли още вътре,и имаше.... Сега обаче се притесних от какво може да е,направо ще лудна докато мъжа ми вземе парички та да отида до док.,някой може ли да даде някакви предположения ,че ужасно мн ме е страх да не е нещо сериозно  :? :? :?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Исе, единственото ми предположение, да е кървене заради овулация. На мен ми се е случвало веднъж да имам зацапване точно в деня на О.
Ама това си е съвсем предположение, дано не е нещо притеснително.
Аз съм в подобна ситуация ама направо още по-зле, с цикъл на 16ден :?
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Растосче мерси,ами май това ще да е че така като гледам дните съм точно за ову... :wink: дано е това.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
   Ако си в период на овулация, от нея ще да е. При мене това трае даже около 5 - 6 дни (3 дена преди и 3 дена след). Това е ужасно като прибавим и месечния цикъл.
   
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Исе,и аз съм имала зацапване,та даже и леко кървене покрай овулация.Не се шашкай сигурно е от овуто.
Честито на Кристи,и дано да се оправиш от хиперстимул.бързо и да си изкараш най-щастливите 9 мес.И ей на намери се кой да ни пусне сутринта темата.
Лека вечер момичета.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Здравейте, с ваше позволение ще се включа в тази темичка.Аз съм в очакване на януари, когато ще направим инвитро/ИКСИ на ЕЦ,а до тогава няма да спирам да се надявам да стане спонтанно. Просто тогава съм решила да го направим.
Пожелания за бързо преместване в съседната темичка на всички, а на Кристи лека бременност и скорошно оправяне от хиперстимулацията и да повлечеш краче.
Успех на всички!
*
Добро утро, мацки!
Т.к. си нямаме още нова темичка ви пиша тук.
Аз днес отново отпатувам рано, рано, но ще ви наблюдавам, когато имам време.
И, дано тази мрачна седмица ни донесе по-вече +++++.
Стискам палци на всички, които очакват и ловуват.
Кафенцето ще го оставя на някой друг да го поднесе вече в новата тема.
Лек и спорен понеделничен ден!