0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременни и кърмещи майки от гр. Смолян
« -: Август 12, 2009, 12:36:43 pm »
Момичета клуб "Родопско здраве" и Д-р Кисимова организират срещи на кърмещи майки и бременни всеки четвъртък от 16.00 часа в Хотел Смолян (новият хотел), зала "Евридика" на вторият етаж.Идеята е да се направи нещо като консултативен кабинет и обучителен център за бременни и кърмещи майки. В тези сбирки ще взимат участие лекари, акушерки преминали курс на обучение за "Инструктор по кърмене" и майки, които вече успешно кърмят децата си.
Ще има от кой да получим съвет, ще има къде да се направи пробно кърмене и т.н. Залата ще бъде оборудвана с кантар, столове за кърмене и всичко необходимо за целта. Смятам, че инициативата е перфектна, така ще може да се събираме кърмещите майки,  да се подкрепяме и обменяме опит, да си помагаме и обучаваме бъдещите майки.
Re: Бременни и кърмещи майки от гр. Смолян
« Отговор #1 -: Август 18, 2009, 13:16:29 pm »
Момичета вече си имаме форум в Смолянски сайт.
http://www.smolyandnes.com/
http://www.smolyandnes.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=54

Пишете там.
На сайта ще слагаме програма на предстоящите събития. Още обаче не знам дали ще е в самият форум или ще отделят друго място.
Re: Бременни и кърмещи майки от гр. Смолян
« Отговор #2 -: Август 18, 2009, 13:21:54 pm »
Поздравления! Смолян е моят роден град, съжалявам че живея далеч, иначе с удоволствие бих се включила. Чудесна инициатива!


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika