0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета кой от двата препарата ще даде по-добър резултат???И двата са Немски. Как мислите???Благодаря ви за отговора Вили.Поздрави.
БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО ЗА ОТГОВОРА!!
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Ние сме пробвали проксид плюс три месеца, но резултата си беше същия.Но пък в продължение на 3-4 години мъжа ми е пробвал билки бабини зъби, комбинация от витамини, инжекции от прегнил, и от нищо нямаше ефект, може би при нас варикоцелето е било доста отдавна и вече резултата от нищо не се повлиява.

Съвета ми е, опитайте с нещо известно време, пожелавам ти нещата да се оправят.Но не губете време дълго с витамини и антиоксиданти.

За времето, през което мъжа ми се лекува толкова средства сме дали за билки и медикаменти, че спокойно можеше още половин инвитро  :) да направим.
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Мъжът ми почти 3 месеца е на Проксид плюс.Първоначално оплодителния потенцал му беше 36%,след 1 месец-30 и в момента е 25.Д-р Рилчева му е казала да ги спре и месец,месец и половина преди инвитрото пак да ги пие,тъй като му действали добре.
*
И моят мъж ще започва с Проксид + 3 месеца преди икси. Очаква се тези медикаменти да подобряват сперматогенезата, защо така се е получило при вас? Какво казват лекарите?
« Последна редакция: Юли 25, 2009, 13:08:28 pm от Lucky »
*
Ние не сме пили Проксийд, но Тристен -ДА. Положението беше трагично в началото, но сега последна спермограма юли - 35млн. на мл.( тръгнахме почти от 0) и подвижност 60+10 по бавни -общо 70% .Морфологията е на 14, но казват че е добре. Милото пие Тристен, Клостилбегит, Селен, Вит С + Цинк, Мака и Гуарана, Вит Е.
Всичко това е назначавано от Кацаров. Милото е много доволен от него. Први и две операции от варикоцеле
Дано скоро се сблъднат мечтите ни.
*
Здравейте!Оперираха мъжът ми от варикоцеле октомври 2008, след операцията започнахме със Proxeed + за шест месеца,сега от юни реших да ми купя и Трибестан 500мг.Назначена ни е контролна спермограма за октомври - намам търпение да видя дали има някакво подобрение на показателите.През септември 2008 резултатите бяха отчайващи 3млн в мл. като по-голямата част неподвижни.Успех на всички и дано ни се сбъднат мечтите!!!

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/D5Vdp3.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
ஐ..•.ஐ~ Търпението е горчиво, но плодовете му са сладки!
Re: Проксид + или Тристен ? Кой ще даде по-добър резултат.
« Отговор #6 -: Декември 24, 2009, 09:39:58 am »
ПО ГОРЕ видях,че сме писали,за съжаление нещата се промениха.След този резултат мъжът ми вдигна температура и СДИ тест му се вдигна на 32.Включиха му цинк и вит Ц депот и продължи да се вдига,но си направихме опита.За съжаление неуспешен,оказа се,че в един момент се е предозирал с антиоксиданти и лекарството е почнало да влияе обратно.