0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Търсачката
« -: Април 06, 2006, 18:56:53 pm »
Имам предложение, не може ли да се направи нещо с което да се улесни търсенето във форума. Например като при кешираните страници, думата която търсиш да е маркирана с някакъв цвят, защото е кошмарно - изкарва ми теми с много страници и докато ги прегледам и намеря точно това което търся свят ми се завива, а все пак се случва темата е една , но има и мнения и коментари не по темата или мен ме интересува нещо конкретно и нямам време да чета всичко и така, дефакто губя много време докато прочета това което наистина ме интересува. Може и да има по-добър вариант за маркиране , но сега само за това се сещам, надявам се да направите нещо по- въпроса. ИНАЧЕ САЙТА Е СТРАХОТЕН И ВИСЯ ПОЧТИ НОН СТОП КОГАТО ИМАМ ВРЕМЕ, БРАВО НА ВАС !!!
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Търсачката
« Отговор #1 -: Април 07, 2006, 09:30:59 am »
Кити, когато пускаш търсене, маркирай:
1. Покажи резултатите като: Мнения
По подразбиране е маркирано да показва темите.
Това е най-долу вляво на формата за търсене.
2. Най-долу вдясно маркирай да ти се показват всички налични символи от мнението, а не само първите 200 както е по подразбиране.
3. Няма как да се оцветява търсената дума, освен ако от самия браузър не пуснеш допълнително търсене във вече намерените резултати.
Примерно - пускаш търсене за хормони като следваш стъпка 1 и 2. Излизат резултатите, поглеждаш горе вляво и в менюто на браузъра търсиш Edit->Find in this page (или натискаш Ctrl+F), пишеш в диалоговия прозорец пак хормони и повтаряш процедурата за всяка страница от резултатите.


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Търсачката
« Отговор #2 -: Април 07, 2006, 10:25:43 am »
ultra, благодаря ти много, така наистина е много по-добре
 :flower:  :flower:  :flower: