....мисля че и ти имаше кафеникаво течение преди да ти дойде след инсетата.И при мен се получава по същия начин(и на двете инсета).Даже след първото инсе продължи 3-4 дни и аз си помислих че е цветна, но уви При теб как са нещата?
При теб как са нещата?
Да, имам. Винаги след инсе имам кафеникаво зацапване, питах док, но тя каза, че понякога така се получавало. по три-четили дни преди лелката. А за Утрогестана, винаги ми закъснява с него, нъпреки, че отново питах, и ми казахе, че не е от него. Но когато не го пия цикълът ми е 31 дни, а като га приемам е около 40 дни.
Дим, Раши ,  northerner, съжелява за тов, което преживявате, знам гадно и тъжно е, важното е че сме слни момичета и че тук има такива, които ни разбират и подкрепят без значение какъв е резултата.
Герита и аз другата седмица ще правя 4-то си инсе /надявам се то да е успешното ми/, та после вероятно и при мен ще заговорят за инвитро. Чета, че тук момичетата са склонни и за още процедури, но аз се чувствам изморена от инсета /от септември ходя само по повод инсета, о, ужас/, та незнам, май искам вече да се хвърлям в дълбоките води.
ceci 75, не мисли трябваше ли? не трябваше ли?, мисли си, че каквото е трябвадо док го е направил и за щастливия финал, изгони бързо всички черни мисли от главата си, амаха