0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета.Искам да питам някоя от вас предстои ли да започва инвитро оплождане?Ако знае на какъв портокол ще бъде и какви ще са лекарствата за стимулацията,ще се радвам да помогна на някоя от вас със 7 ампули GONAL F.Аз бях стимулирана с 23 ампули,а от касата ми бяха отпуснати 30.Датата на годност е до 07.2006г. Така че ако в близките месеци сте планували да започнете стимулацията,то ще се радвам да ги дам на някоя бъдеща майка :babbycarrage:  preggo и да и пожелая да има моя късмет :P

  P.S.Ампулите са съхранявани в хладилник и до момента са там.
*
Ginal F -ако на някой му предстои инвитро сега
« Отговор #1 -: Май 12, 2006, 13:57:49 pm »
Здравей Рокана, от вчера почнах стимулация с Гонал, но не с лекарства отпуснати от НЗОК, /тъй като там дори не пожелаха да ми приемат документите, понеже миналата година съм била одобрена по програмат ин витро - тази не ме допуснаха да кандидатствам/. Лекарствата си купувам лично и ако наистина имаш в повече ампули Гонал ще съм много благодарна.
Желая ти успех.
*
Ginal F -ако на някой му предстои инвитро сега
« Отговор #2 -: Май 14, 2006, 11:53:22 am »
Браво  Рокана, възхищавам се на момичета като теб! Готови да помогнат, след като са минали по пътя! Стискам ти палци и най-хубавото бебоче ти пожелавам!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
Ginal F -ако на някой му предстои инвитро сега
« Отговор #3 -: Май 18, 2006, 19:49:47 pm »
Здравейте миничета. Аз също имам 10 гонала, чийто срок е също до 07.2006г. Последният неуспешен опит правих м.11.2005г. при Д-р Стаменов и на него оставих ампулите в началато на тази година с молба да ми ги подмени, тъй като при мен нещата пак могат да опрат до инвитро.Тези дни разбрах от момичета, че касата върти долен номер на момичета, които са кандидатсвали за програмата 2006г. и отново дава старите партиди на гонала. Разбрах, че немога да ги ползвам и за това с радост ще ги дам на някое момиче, което в може да  ги използва без да искам нещо в замяна.Ще сеъм щастлива, ако мога да помогна. Очаквам да се свържете с мен на тел.0896/686890 - Христина Тошева. Ако сте пациентка на д-р Стаменов дори няма да има нужда да ги предоставям. Амулите са при него и само ще се чуя с екипа му да ги предостави. В притивен случай ще ги изисквам от него и ще ги изпратя по пощата. Дано да бъда полезна. Призовавам и други момичета да помогнат, защото май на касата не й пука моного, много за нас. Очаквам да се обади някой.
*
Ginal F -ако на някой му предстои инвитро сега
« Отговор #4 -: Май 18, 2006, 19:51:46 pm »
Ама че съм глупава. Дала съм грешен номер Верният е 0896/687890 Извинете ме за невежеството.