0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Сурогатно майчинство
« -: Април 08, 2009, 17:41:15 pm »
Цитат
Здравейте!

Казвам се Станислава и съм журналист в телевизия битиви. Както знаете вашите радости и тревоги често намират отражение в нашите новинарски емисии и винаги се опитваме да помогнем на българските майки и жени с каквото можем. Обръщам се към вас сега с молба за помощ.

Подготвям репортаж за предаването бтв Репортерите на тема СУРОГАТНО МАЙЧИНСТВО - за и против, как стоят нещата с този вид майчинство у нас, какви са проблемите на хората с репродуктивни проблеми, за които друга жена да износи бебето им е единственият начин да имат бебе, какво могат да направят и правят ли изобщо нещо по този въпрос съответните институции.

За целта обаче  имаме нужда от жена, която да търси сурогатна майка и такава, която е била или би се съгласила да бъде, защото е за тава. Разказвайки човешката страна на нещата, какви са мотивите на едната и на другата ще е по-интересно за зрителите и има по-голям шанс да се привлече вниманието на хората. Видях няколко обяви във вашия форум на жени, изживяващи голямата личн адрама да не могат да износят сами детето си и затова търсят сурогатна майка. Целта на въпросният репортаж НЕ е да оплюва нито тези, които са за и отчаяно търсят помощта и подкрепата на институциите и евентуални сурогатни майки, нито на тези, които са против този тип майчинство и неговото озаконяване.

Важно е да знаете, че съм напълно склонна да уважа евентуалното желание за запазване на самоличността в тайна, променяне на гласа, снимане в гръп и т.н., ако съответната жена, съгласила се да помогне за реализирането на този репортаж има някакви притеснения.

Благодаря предварително. Оставям моя телефон, за да имате връзка с мен. Нова съм във форума (току що се регистрирах) и  не знам как да се свържа с модерарорките, за да ги помоля за съдействие, така че, ще съм признателна, ако ми ударите едно рамо и в това.

Поздрави!
0895/ 56 04 86 и на имейл stanislava_mladenova@btv.bg
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!