0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!

Казвам се Станислава и съм журналист в телевизия битиви. Както знаете вашите радости и тревоги често намират отражение в нашите новинарски емисии и винаги се опитваме да помогнем на българските майки и жени с каквото можем. Обръщам се към вас сега с молба за помощ.

Подготвям репортаж за предаването бтв Репортерите на тема СУРОГАТНО МАЙЧИНСТВО - за и против, как стоят нещата с този вид майчинство у нас, какви са проблемите на хората с репродуктивни проблеми, за които друга жена да износи бебето им е единственият начин да имат бебе, какво могат да направят и правят ли изобщо нещо по този въпрос съответните институции.

За целта обаче  имаме нужда от жена, която да търси сурогатна майка и такава, която е била или би се съгласила да бъде, защото е за тава. Разказвайки човешката страна на нещата, какви са мотивите на едната и на другата ще е по-интересно за зрителите и има по-голям шанс да се привлече вниманието на хората. Видях няколко обяви във вашия форум на жени, изживяващи голямата личн адрама да не могат да износят сами детето си и затова търсят сурогатна майка. Целта на въпросният репортаж НЕ е да оплюва нито тези, които са за и отчаяно търсят помощта и подкрепата на институциите и евентуални сурогатни майки, нито на тези, които са против този тип майчинство и неговото озаконяване.

Важно е да знаете, че съм напълно склонна да уважа евентуалното желание за запазване на самоличността в тайна, променяне на гласа, снимане в гръп и т.н., ако съответната жена, съгласила се да помогне за реализирането на този репортаж има някакви притеснения.

Благодаря предварително. Оставям моя телефон, за да имате връзка с мен. Нова съм във форума (току що се регистрирах) и  не знам как да се свържа с модерарорките, за да ги помоля за съдействие, така че, ще съм признателна, ако ми ударите едно рамо и в това.

Поздрави!
0895/ 56 04 86 и на имейл stanislava_mladenova@btv.bg
« Последна редакция: Април 08, 2009, 13:08:31 pm от barrafon »