0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
И аз моля за помощ!
« -: Април 07, 2009, 00:56:42 am »
Първо искам да се извиня ако мястото на темата не е тук и моля модераторите да я преместят или изтрият, ако  не е удачна.
Става въпрос за кръстницата ми.  Мъжа и я заряза заради друга, вдигна се и отиде някъде неизвестно къде. Това есента. Остави 15 бона заем, по 280 лв на месец. Много ясно, че сега дърпат нея за заема и тя  го плаща.От скоро нея я обърнаха на 4 часа и 160 лв заплата. Живее с майка си и с нейната заплата плащат заема и гледат двете деца-на 2 и на 7 години.
Тази вечер отидох да я видя, милата е много отчаяна. Плаче и вика-като циганка станах да се моля на този и онзи за някоя дрешка на децата, всичко им омаля. А пари за нови много ясно няма.
Та моята молба е-ако някой от вас има останали дрешки за 3 годишно дете (то е на 2, но е едричко като за 3, а предполагам за 7 годишно нямате, тук всички са с малки деца) и само ви стоят...ако имате възможност, моля ви, пратете. Аз нямам никакви детски дрешки.
Който се интересува ще му дам адрес на лични,
Предварително благодаря за обърнатото внимание!
*
Re: И аз моля за помощ!
« Отговор #1 -: Април 07, 2009, 01:13:40 am »
Мимс, ще направя всичко възможно да събера и/или купя нещо.
Пиши какъв е полът на дечицата
*
« Отговор #2 -: Април 07, 2009, 01:16:14 am »
Много съм проста, сори! Момчета са. Голямото е високо 146, едричко си е, малкото е на 2 и половина, ама му купува за 3 годишно детенце дрешките, и то върви едричко. Килца мога утре да кажа, също и номерца на обувки.
« Отговор #3 -: Април 07, 2009, 11:18:59 am »
Миме и аз нямам детенце,но все ще заделя  парички да му купя нещо!
Само дай адрес или на твоя ще ги пращаме. :wink:
*
« Отговор #4 -: Април 07, 2009, 11:26:55 am »
Мацки, благодаря за вниманието, наистина, но и тук искам да кажа,ч е целта не беше да се заделят парички, а просто който има останали дрешки. Ако се купуват неща, най-малкото на нея ще и стане много неудобно...
Ето размерите на децата:
Голямото дете-височина 146 см, тегло около 40 кг, номер обувки 36
Малкото - височина 100 см, тегло 16 кг, номер обувки 25
« Последна редакция: Април 07, 2009, 11:52:52 am от Мимка »
*
« Отговор #5 -: Април 07, 2009, 13:31:49 pm »
Тука и е мястото на темата, не се притеснявай!
Ще проверя какво имам у нас и ще пратя, но ако може другата седмица. Пиши освен дрехи от какво биха имали нужда?
В очакване ....