0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета ,няма ли фонда офис и в други градове?Например във Варна,няма ли да има офис където лично може да си подадем документите?
*
Фондът няма офиди в други градове, но документите могат да се зпращат и по пощата на адреса на фонда.
*
По пощата? Това сигурно ли е?
*
Ами ако е препоръчано или с обратна разписка, защо не?
А може и с куриер!
Някой който ще ходи скоро може да пита. Аз като отида ще питам, ако до тогава няма инфо. Но ще е края на тази или началото на другата седмица!!!
*
Ок Вики, ще предам инфото на една приятелка, тя се притеснява, че няма да може да дойде лично до София. Мерси за което.
Това е най-новата информация от днес: http://www.mh.government.bg/News.aspx?lang=bg-BG&newsid=2326&home=true. Тук има и отговор на въпроса какви са начините за подаване на документи (освен лично). Пожелавам от все сърце успех на всички момичета.
*
подавал ли е някой документи по пощата? или с куриер? и как се разбира дали е наред всичко и какъв е входящия номер  :( ? нямам възможност да пътувам до София в момента, чудя се да рискувам ли да ги пратя?
*
Аз също нямам възможност да пътувам често до София и затова си пратих документите по пощата с обратна разписка. Незнам все още дали са ги получили и затова днес трябва да звънна на телефоните на фонда за да ги попитам и да ми кажат входящия номер,само че незнам дали ще ми вдигнат изобщо,тъй като прочетох тук някъде,че момиче звъняло цял ден и не са му вдигнали. Обратната разписка може би ще я получа утре,тъй като ги пратих в понеделник.
Здравейте да споделя и моя опит - аз също живея на доста километри от София и си пратих документите по куриер, на другия ден ми се обадиха от фонда, че са ги получили и ми казаха входящия номер.
*
Nikolo, на кой от всичките адреси ги изпрати?Аз също мисля да ги изпратя с куриер.Благодаря предварително за инфото!
Късмет желая на всички! :D
Изпратих докумементите на адрес бул."Акад. Иван Гешов" №15 ет.11 стая 31
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Последна редакция: Април 12, 2009, 00:39:23 am от eganeva »
Как ще практикувате при самото инвитро , целият месец ли ще сте в София момичета след като сте от провинцията като мен ?
Вълнувам се , защото от финансова гледна точка ще е проблем , защото ще загубя работата си , въпреки че предполагам , че така или иначе като разберат във фирмата , ще ме махнат ... :( :( :(
Аз имам едно успешно инвитро в Пловдив  при д-р Ставрев и понеже вече се готвя за второ/апетита идва с яденето :D :D/разбрах,че в "Селена" правят всички необходими изследвания и те попълват и изпращат документите в София.Опасявам се,че ако си ги попълня сама и пропусна нещо или нещо е погрешно може да ги върнат или да не ги разгледат и това да удължи чакането........