0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    smile76

  • *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Re: Молба за помощ
« Отговор #40 -: Март 30, 2009, 19:34:13 pm »
Фуси, освен текущите неща като памперси, кърпички и т.н. има ли още нещо, което липсва на малкия сладур? При първата ми бременност чакахме момченце, така че, макар че почти всичко, което купихме, сме раздали, може и да се намери още нещо тук-там, което да не ми е необходимо този път, а и мога да поразпитам мои приятелки с бебета и малки деца. Хубаво е обаче да знам какво точно да търся.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

    Nina

  • *****
  • 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: Молба за помощ
« Отговор #41 -: Март 31, 2009, 00:22:47 am »
Фуси, няма за какво да ми се извиняваш, бре. Аз просто си мисля, че вече има необходимите неща като за начало. Така поне разбрах /или не разбрах :) / и затова се замислих има ли смисъл да давам бодита, пелени и т.н., при положение, че ако има достатъчно, ще ги израсте. Да не стане така пък да ги затрупаме с неща, които няма да са нужни. Все пак и техни близки могат да подарят бебешки неща.
Затова аз ще се включа с дрешки за по-голямо детенце, ще дам чаршафчетата, те са по-големи, кашиките за прохождане, искам да знам какво мялко пие, мога да взема една-две кутии и пак за по натам мога да купя комплект за хранене - примерно авентски лъжички и комплект контейнерчера, ще е удоволствие за мен.

:)
*
Re: Молба за помощ
« Отговор #42 -: Март 31, 2009, 18:33:04 pm »
Заключвам темата  :lol:
Свършихме прекрасна работа - БЛАГОДАРЯ още веднъж на всички :youwoman:
В очакване ....