Много полезни идеи сте написали момичета, аз също бях решила да сменям тънките матраци с по-дебели и стабилни, но една приятелка, подобно на Лиско ми разказа как малкия прескачал решетката на леглото и вече няколко пъти ги изненадвал извън леглото
Та май ще оставя тези, с които ги купихме.
Иначе аз подкрепям мнението на
Eille за пазаруването. Никакви черни мисли и суеверия не допускам да ме нападат, дори, когато е имало поводи за притеснения съм гледала да ги прогоня бързо. Ние понакупихме почти всичко в периода от 6ти до към 8ми месец, сега в девети, ако трябваше тепърва да започна с пазаруването, нямаше как да стане - аз съм изцяло обездвижена, с болки и не мога в къщи да ходя, а какво остава за магазини. Освен това мисля, че и бебчовците усещат когато имаш желание и правиш нещо за тях, цялата позитивна енергия е насочена към избора на всяка дранкулка за тях
А и не бих се лишила от това удоволствие аз сама да избера всичко за малките шушулки
Единствено количката ще я купим след раждането, то и без това първите седмици в тая зима няма да се разхождам с тях навън
Аз също се навих за сгъваема кошарка, поне на първо време ще ги пробвам да ги сложа да спят заедно и реших да са в нашата спалня, така ще е по-спокойно за нас, а може би и за тях