0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Въпроса е решен-мъжо ще ме докара а през това време със ситната ще отидат да гледат по едно кино.Дайте някакъв ориентир къде точно се намира заведението.
Цитат на: pimi в Март 12, 2009, 12:40:32 pmВъпроса е решен-мъжо ще ме докара а през това време със ситната ще отидат да гледат по едно кино.Дайте някакъв ориентир къде точно се намира заведението.Като тръгнеш от бившата Валентина към хотел Черно море, точно където започват магазините -бараки (павилиони-уф незнам дали така се пише ), има едно разширение, като малко площадче. Поглеждаш в ляво и пицарията се вижда. Има лятна конструкция пред входа.Дано съм те ориентирала малко повече:)
Цитат на: Lisko в Март 12, 2009, 12:46:39 pmЦитат на: pimi в Март 12, 2009, 12:40:32 pmВъпроса е решен-мъжо ще ме докара а през това време със ситната ще отидат да гледат по едно кино.Дайте някакъв ориентир къде точно се намира заведението.Като тръгнеш от бившата Валентина към хотел Черно море, точно където започват магазините -бараки (павилиони-уф незнам дали така се пише ), има едно разширение, като малко площадче. Поглеждаш в ляво и пицарията се вижда. Има лятна конструкция пред входа.Дано съм те ориентирала малко повече:)долу-горе ме ориентира,като се поразходим ще го намеря
Ей, момичета гледам, че списъка е станал доста дълъг - много се радвам, дано да има още места - пишете ме и мен и дано да се чувствам добре, та да се добера до там, че май доста тежичко ми става напоследък. Ама ще гледам и с търкаляне да стигна до там
Лиско, я кажи с количката ще мога ли да ги кача мойте бандити или с кошниците да ги мъкна (мъжа ми де )
Сега да изберем кои ще са кумовете, да извикаме и DJ и цяла сватба ще стане (като гледам колко се събираме). Ехаааа, голям купон ще стане, нямам търпение! Само да не се изплашат в заведението.
Еееее,каква група само :)на мен още две момичета са ми обещали да дойдат,но не пишат тук,май,май,заведението ще ни се види тясно
Е табелки де Я всеки да си носи