0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Вьпрос за левкоцити
« -: Февруари 28, 2009, 17:51:43 pm »
Здравейте.Ще ви помоля да ми дадете сьвет.Спермограмата на моя мъж като цяло е добра,с изключение на левкоцитите--12х10^6 в мл(норма 1х10^6).Правили сме посявка -добра е.Посетихме уролог,а той казва нищо ти няма,но аз не мисля така.Левкоцитите са признак на някаква инфекция,но защо посявката не показа нищо.Ако знаете нещо , кажете какви изсл. се пускат още,за да се открие причината за броя левкоц.Благодаря ви,момичета.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Вьпрос за левкоцити
« Отговор #1 -: Март 01, 2009, 04:00:41 am »
микробилогия, простатен и уретрален секрет изследвали ли сте
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Re: Вьпрос за левкоцити
« Отговор #2 -: Март 02, 2009, 19:29:53 pm »
Само микробиология,а сега ще прави крьвно изсл. за хламидия.Притеснява ме това,че май не попаднахме на свестен уролог.
*
Re: Вьпрос за левкоцити
« Отговор #3 -: Март 05, 2009, 10:26:44 am »
   Имам подобен проблем, при това вече от години. Минах през много уролози. Точно както при вас - казват ми че нищо ми няма, а аз усещам че не е така. Пращат ме при психолог вече. И аз незнам луд ли съм. Но все пак си мисля че не съм луд, а докторите са калпави ... а и лабораториите. А ще минете и през такива дето ще ви намерят нещо(например хламидии) и ще ви лекуват - само за да ви взимат паричките.
   Все пак съвета ми е - не се отказвайте да търсите решение на проблема. Само 1 уролог - това нищо не е. Търсете и други докато не попаднете на добър уролог (андролог). За съжаление не мога да ви препоръчам такъв - досега не съм намерил.
   А като ви открият нещо - потърсете консултация с още някой, че иначе може да ви тровят с лекарства излишно и нещата се влошават.
*
Re: Вьпрос за левкоцити
« Отговор #4 -: Март 05, 2009, 19:00:03 pm »
Къде е правена спермограмата?
Възможно е грешката да е в лабораторията. Докато се лекувахме при проф. Цветков (уролог-андролог) разбрах едно от него: много лаборанти неправилно определяли някакви клетки и ги брояли като левкоцити. Неправо се изправяше на нокти като видеше  .....х10^6 левкоцити на поле.

*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Вьпрос за левкоцити
« Отговор #5 -: Март 05, 2009, 19:14:23 pm »
Ами точно затова е много важно кой прави спермограмата и дали е обучен по методиката на СЗО за целта. Не случайно се казва, че спермограмата трябва да се направи на правилното място от правилния специалист.

*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Вьпрос за левкоцити
« Отговор #6 -: Март 05, 2009, 19:21:30 pm »
Ами точно затова е много важно кой прави спермограмата и дали е обучен по методиката на СЗО за целта. Не случайно се казва, че спермограмата трябва да се направи на правилното място от правилния специалист.
Абсолютно е вярно това.Ние също минахме и през лаборатория,където спермогр.беше идеална нищо,че сме с мъжки фактор,само дето имахме масово левкоцити на поле,така пишеше.Изобрщо от тук се научих ,а и от личен опит-спермограми в лаборатории не се правят.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Re: Вьпрос за левкоцити
« Отговор #7 -: Март 19, 2009, 21:54:19 pm »
ЗДравейте.Спермограмата е правена в Медикус Алфа,при д-р Даскалова.Мисля,че тя е много добьр специалист.ПРавихме хламидия-отрицателна е.Сега ще приема сьвета на Ицо и ще отидем при друг уролог.Поне да се открие от кьде идват тези левкоцити.Те определено пречат за опложданета,НАЛИ.