0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: 3D 4D Марио Давидков- ВАРНА
« Отговор #100 -: Ноември 14, 2016, 21:00:56 pm »
Аз искам да изкажа моите ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ към Д-р Марио Давидков,той е човека заради когото мога да се усмихна. В седмия месец разбирам, че имам проблем с бременността ( хипотрофия и намалени околоплодни води ) след, като лежах в болницата в Русе и ме мотаха и лъгаха как нямало проблем, че всичко било ок с бременността ми, че аз не съм била едра жена, и че нямало как да родя 3кг бебе си ме изписаха и проблема за тях се приключи. Бях толкова отчаяна, че реших да искам второ мнение и отидох в Тутракан след като и той ми потвърди диагнозата ми даде час за след подчти месец, а аз нямах време за губене реших да чуя и трето мнение. Тогава ми бяха казали за Д-р Давидков. Звъннах му и обясних проблема ми, тогава той ми даде час за следващия ден, като ми каза че ще отдели нужното време. Отидохме със съпруга ми и твърдо заявявам, че всичко което ми каза излезе вярно. Каза ми че до 10 дни трябва да има родоразрешение , и че спешно трябва да отидем в София "Майчин Дом". Като държеше да го уведомявам всяка вечер какво се случва. Послушахме го и отидохме същия ден и на третия ден ми направиха секцио и спасиха нашата дъщеричка. Все още потдържам контакт с д-р Давидков. Искам да питам тези, които пишат негативни коментари...
По мили ли са Ви парите, че постоянно коментирате колко пари Ви е взел ?
Още веднъж искам да кажа БЛАГОДАРЯ !!! БЛАГОДАРЕНИЕ НА Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ аз и съпруга ми се усмихваме за това, че той реагира и моето дете е на този свят.
*
Re: 3D 4D Марио Давидков- ВАРНА
« Отговор #101 -: Ноември 14, 2016, 22:26:52 pm »
А Вие си направихте труда да се регистрирате тук, само за да похвалите д-р Давидков?

Re: 3D 4D Марио Давидков- ВАРНА
« Отговор #102 -: Ноември 15, 2016, 12:21:16 pm »
А Вие си направихте труда да се регистрирате тук, само за да похвалите д-р Давидков?

[/q
А Вие си направихте труда да се регистрирате тук, само за да похвалите д-р Давидков?


Да може и така да е... но ми прави впечатление, че всеки коментира колко пари му е взел...нали много четете по форумите, след като предварително знаете сумата защо ходите ? Ходете си при вашите "лекари" и стойте до последно и им вярвайте.
Аз изказвам моето мнемие за д-р Давидков, и за мен той е един ГОЛЯМ професионалист и не видях лошо отношение от него. И все пак съм на мнение, че парите нямат стойност, когато става въпрос за детето ми !!!