Имам проблам с записването на данни в календара. Не е проблема в кукитата.изтривам ги и въпреки това ми изписва че потребителската ми сесия е изтекла.
Бихте ли погледнали какъв е проблема?
От този проблем започнаха много потребители да се оплакват.
Преди 2 дни успях да го получа на един служебен компютър в банка. Проблемите са 2 - като и двата са в компютъра от който се опитвате да достъпите сайта:
1. Не можете да си изтриете старите кукита, защото правата на потребителя с който ползвате компютъра са ограничени. Възможно е да се оправи само с извикване на администратора ви и почистване на кукитата ви от него, защото вие нямате права да го правите.
2. Можете да изтриете кукитата си, но веднага след това проблема се повтаря - този проблем се появява защото настойките ви за сигурност са сложени на най високата степен. Така вие въобще не ползвате кукита. Тук решение би било да си сложите Firefox или админа да ви го сложи за да сърфите с него, или пък да намали нивото на сигурност (което най вероятно няма да направи).
Поздрави
ТОВА Е АБСУРД! за първи път срещам подобно нещо! за първи път искат от мен подобно нещо, за да ползвам сайт. мисря, че проблемът е във вас. най- съм ядосана, че пиша на и-мейла от повече от месец, а никой не ме взима на сериозно
аз не работя за вас, за да ме занимавате с такива неща. представяте ли си, ако навсякъде където съм регистрирана да правя подобни щуротии. нито съм длъжна да разбирам от компютри, нито е редно да се иронизирате потребителите, които не знаят английски "игнорирай - не му обръщай внимание"
кукитата мога да си ги изтрия - направих го, ама сега пък не бил това проблама ...
съжалявам за тона, но се боря с това от повече от месец - НАЙ- МЕ Е ЯД, ЧЕ СИ ПИШЕХ МЕЙЛИ ДО ДЖУНГЛАТА ...