0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Аз като една от 270 000 личности непрекъснато анонимно съобщавана в новини и искания питам:
1. Чии интереси защитава "Зачатие" - на 100 жени участвали в сбирката пред НДК или на 270 000 хиляди двойки с репродуктивни проблеми?
2. Ако 100-те човека, участвали в живия протест на 15.12 са тези, които заслужават инвитро парите, а всички останали нямаме право на тях, защо не застанахте пред медиите и не казахте - ето ни нас достойните 100 човека - дайте ни парите, а през цялото време афиширахте ОНЕЗИ 270 000 двойки(горките), които сега наричате талаш.
3. Ако на някой му пука за: цитирам "Защото ми пука за момичета като Ефирче, Дийп , Бубата и още много, да не изброявам. Пука ми за мен самата." - ами изброй за кого ти пука и да сме наясно!!!! Какъв е смисъла да ви подкрепяме!
4. Имам следния въпрос - ако днес, само защото не съм била на протест, ме наричате "талаш" как да ви вярвам, че сте организация поставила си за цел утре да защитава моята позиция и моите интереси. Хора, които искат да бъдат разбрани, трябва да могат и да разбират!!! Аз имам виждане и разбиране по въпросите и ако то не съвпада с вашето - това не ме прави противничка на идеята. Но аз имам право да избера начина си на протест, както и всяко едно момиче от тези 270 000. Друг е въпросът кой от начините на протест е дал най-голям резултат. Тук можем да поспорим. До колкото си спомням за всички приказки по форумите и изпращане на картички и други форми на протест, които днес наричате "талаш", вчера призовавахге вие!
5. Дали бихте ми разяснили колко прозрачно ще бъде всичко във този фонд за който се борим? Как точно всяко едно от 270 000 момичета ще може да се увери в справедливото разпределение на парите или то ще бъде справедливо за 10 участващи в контролния съвет.
НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ КАК ХОРА, КОИТО УЖ НЯМАТ ИНТЕРЕС, А СА ТРЪГНАЛИ ДА ЗАЩИТАВАТ МОЯ - МЕ ОБИЖДАТ!!!И ОБИЖДАТ ОЩЕ 260 900 БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА! КОГАТО ПРАВИШ НЕЩО БЕЗРЕЗЕРВО И БЕЗСКРУПУЛНО СЕ ОТДАВАШ, ПРАВИШ ГО И МОБИЛИЗИРАШ ДРУГИТЕ ДА ТИ ПОМОГНАТ - А НЕ НАТЯКВАШ И ОБИЖДАШ. 270 000 НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ЛИДЕРИ. НЯКОИ НЕ ИСКАТ ДА СА И РАЯ! ТА МОЛЯ ВЕЛИКИТЕ ТУК ДА СЕ ПОЗАМИСЛЯТ МАЛКО.
Та: с всички тези думи искам да покажа, че всеки има право да критикува - стига да е мобилизиращо и градивно. Когато обаче критиката обижда нечие човешко достойнсто трябва да се позамислиш преди да си отвориш устата. Точно за такъв род подигравки искат в момента извинение от комисията по здравеопазване. Май ще потвърдим поговорката, че каквито управниците - такъв и народа. Те са наша представителна извадка!
 Е аз отново съм активна, по начина по който мисля, че трябва да бъда. Ако греша бъдете сигурни, че ще имам достойнството да се извиня. Просто ме убедете в противното,  без да ме обиждате!
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: отговор на някои изказвания във форума на "Зачатие"
« Отговор #1 -: Декември 18, 2008, 13:05:17 pm »
eterna, постингът ти е ... нелеп в някои свои части. тъй като си афектирана от нечие конкретно изказване ("талаш" е израз, използван от конкретен човек), ще ти препоръчам да се изясниш с този човек на лични бележки, а не да пускаш грандиозни теми в публичното пространство, за да си чешеш егото. хората са различни и не може да държиш отговорен целия свят за това, че част от него не мисли като теб - сама си го казала.

твоята тема ме обижда мен лично и ще я заключа. успокой се, преси една нощ и пак виж какво си написала.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!