0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Писах в една от другите теми, но реших да пусна тема. Ако има нещо, с което да мога да бъда полезна или да мога да помогна - моля бройте ме! Само кажете какво се иска от мен! За съжаление физическо присъствие на протести не мога да предложа, но каквото и да е друго - ще бъда щастлива да помогна!
УСПЕХ!
« Последна редакция: Декември 13, 2008, 06:30:21 am от Venera26 »
Ако има нещо, с което да мога да бъда полезна или да мога да помогна - моля бройте ме! Само кажете какво се иска от мен! За съжаление физическо присъствие на протести не мога да предложа, но каквото и да е друго - ще бъда щастлива да помогна!
УСПЕХ!

Това казвам и аз!
Възмутена съм, беснея и искам да протестирам, а съм далече и не знам как да се включа в протеста.
*
Аз сега ще пиша мейли до Здравната комисия с копие до медиите. Повече не мога да направя в момента.  :?
Ако има нещо друго, което бих могла да свърша от разстояние, с удоволствие.

*
Момичета, писмата са също помощ! И аз ще изпратя на адресите от другата тема! И още как!

P.S. Чак сега се запознах с цялата история около новия фонд и около потресаващото предложение за "in vivo"!!! Тези идиоти са загубили всякаква чувствителност, ако въобще са я имали! Такъв цинизъм и липса на отговорност за това, което казваш, като Народен Представител, е възможна само в общество, където парите и законът здраво са се смесили и нищо не може да наруши тази свята дружба. Направо нямам думи!
Отвратена съм от безочието на онези горе! Излиза, че хората ги избират, за да забогатяват те повече и повече и да поливат избирателите после с л......а си!

Само един много пресен пример от друг тип взаимоотгношения ще напиша. Преди около три седмици най-скъпоплатеният водещ в BBC (получава шест милиона годишно!), който взема повече от шефа на BBC, като гост в едно предаване се пошегувал неподобаващо заедно с водещия (и двамата са комици), като шегата се отнасяше за това, че домакинът на предаването (млад комик) се похвалил, че е спал с внучката на известен актьор. Шегата стигнала дотам, че започнали да звънят на актьора и да го питат дали няма да посегне на живота си, като е разбрал това.
Около 40 000 хора са се обадили да се оплачат от лошия тон. Вдигна се абсолютна олелия, като всички в това предаване или подадоха оставки, или бяха отстранени за известно време. Ако това се беше случило в БГ, отдавна да се е забравило, а отговорност просто никой не носи. Сравнено с предложението за "in vivo", това е направо шега между момчета, които малко са се поувлекли.
Разликите са обаче в контрола и в чувството за мярка от всички в обществото.

Много дълъг път имаме да извървим като общество, много дълъг и болезнен!

За съжаление, в случая не плачат богатите!
*
Моми4ета аз съ6то се присъединвам, за съjаление не jивея в Българя. Изпратих карт4ки на посо4ените uмеил адреси. ако моjе с не6то друго да сме полезни казваите. :)
*
И аз искам много да помогна. За съжаление и аз не съм в България. Досега изпратих картички на всички мейли, писах във форума на Слави и изпратих мейл до Господари на Ефира. Ако мога да направя нещо друго насреща съм.

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
Мили момичета,

Аз също чета всичко свързано с вашата/наша инициатива и протест и въпреки, че не мога да бъда физически с вас, съм с вас в мислите си.

Поклон пред всичко онова, което направихте за нашата кауза и най-вече че се обединихте и показахте на България какво ще загуби, ако правителството не подкрепи една толкова истинска и човешка  мечта, мечтата да станеш родител-да дариш живот.

Аз също изпратих протесни картички до посочените имейли и ако мога да бъда полезна и по друг начин от разстояние, само ми дайте знак и аз съм насреща.

Бъдете силни и дерзайте!!!!!!!!!!!!!!!!
URL<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3f.lilypie.com/70sep2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>URL
И аз чета от началото, но съм без думи какво да напиша.
Картички пратих, за съжаление друго от тук не мога да направя.
Нямам и почти никакви познати в София. Единствените които имах за по -близки, въобще не ме взеха насериозно. Смятат че това са глупости  8O 8O 8O. Повече не са ми приятели.

Благодаря на момичетата които се опитват да направят нещо в нашата държава. Такива като тях трябва да има повече в България.



 

*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Точно така,дами,прави сте!!!Дайте и ние нещо да направим,нека не стоим със скръстени ръце,само защото сме далече!!!!
Някой знае ли кои са тези адреси до които можем да пишем???
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
подпишете официалната петиция на сдружение Зачатие и фондация Искам бебе.
http://www.bgpetition.com/fond-asistirana-reprodukcia/index.html
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!