0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Възпален ми е венеца над  мост  - стоматоложката казва че  трябва да започна антибиотик  :?  Оспамокс 1000  на 12часа по 1т за 5 дни .
Усещам пулсиране и напрежение в областа на венеца -което като, че ли сутринта  липсваше  -определено  е раздразнен и ми е дискомфортно.
Аз антибиотици пия  само в краен случай.
Сега  се притеснявам ,защото  съм  на   лимфомиозит капки ,тироксин, глюкофаж и 2*1  целест  заради задържан  фоликул.След 10тина дни трябва да правим пункция на кистата.
Приема на антибиотик може ли да   е противопоказен при това положение ?
« Последна редакция: Декември 02, 2008, 16:09:16 pm от nimika »


 На пункцията си мисля ,че Оспамокса няма с какво да повлияе.За лекарствата , обаче се консултирай с ендокринолога си.
 Ние с тебе сега сме в подобна ситуация. :lol:Аз имам в момента 1 лутеинизирала киста и два задържани фоликула(едно и също ли са незная) след стимулация.Мъдреца , който ми никне от вече няколко месеца пак взе да се обажда. :BangHead:За капак съм хремава и кашлям.Личния лекар ми изписа също като на теб Оспамокс 1000 , но на 8 часа.Аз пък пия Бромокриптин , Преднизолон и Аспирин протект.Не мога да се свържа с док. да го питам да ги пия ли и май ще си ги пия...
 Оспамокса през този МЦ , мислите ли че ще повлияе на евентуална стимулация през следващия МЦ ?
nimika , намесвам се в темата ти , защото тъкмо мислех да пускам такава за антибиотиците...
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
 fatalwoman- за какво пък се и извиняваш  :bighug:

 За останалите неща ,които пия за щитовидната и за инсулиновата резистентност не мисля ,че  би било проблем .
Аз се притеснявах повече   за  пункцията-ама то тогава поначало ако с е стигне  до някакво възпаление пак с антибиотици се овладява.Евентуално ако се повлия кръвната картина ,че прведи пункцията  ми искат такава.
 Колкото и да  ги мразя  и да не съм пила  с години антибиотици  ,ще си почна Оспамокса ,че да  не стане по-лошо-зъба яко тупти. .
Иначе аз  за  настинки само с бабешки методи  ,разни неща за укрепване на имунната система /наскоро свърших едно такова -Биозин/.

При мен след  пункцията , стимулация няма да следва  , а май пак ще съм на противозачатъчни  след това ,за да не направя  нова киста.



 Като направиш ПКК ще споменеш , че си пила антибиотик , че да го имат предвид докторите.
 Биозин за какво точно изписват?