0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #120 -: Април 22, 2013, 09:33:54 am »
В Надежда работи
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #121 -: Юни 07, 2013, 17:51:09 pm »
ами как да не е супер този Сигридов.....не видя 4е бебето ми няма пръсти,родих 2011 г,само той ме е следил,даже като пи6а за него цялата треперя!!!Ходим по операции в Германия не е за разправяне направо какво изживях и все още изживяваме!Трябва6е да го види това нещо и да се подготвя психи4ески ,а не 6ока да е на операционната маса.И да не ви казвам и за моя позната и тя като мен с близна4ета и на едното и беб4е не е видял,4е няма анус и е с един бъбрек!Да на всеки доктор се слу4ва,но аз никога ама никога не бих стъпила при него ако съм на вас!!!Следенето на бременност при него е на конвейр!Не съм му търсила сметка няма смисъл,само го попитах и той каза,4е не е видял!Та ето на аз съм една изпатила маика от неговата небрежност!Благодарна съм на д-р Стаменов за моите прекрасни де4ица,но Сигридов няма място с клиника Надежда!

*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #122 -: Март 01, 2014, 23:49:07 pm »
Бъдещи мами,
ето една хубава новина! Д-р Сигридов отново преглежда! Можете да си запишете час на регистратурата на Клиника "Малинов" - бул. "Г. Делчев" 46, телефон 02 9655711.
И за да съм все пак част от темата ще се изкажа обобщено така - бих доверила проследяването на евентуалната си следваща бременност единствено отново на него!
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #123 -: Март 29, 2014, 14:47:48 pm »
Искам да споделя моето впечаение от прехваления д-р Сигридов. Посетих го в клиника Малинов на 25.03.14г. за фетална морфология. Вече бях напровила такава при друг лекар преди 2 седмици и доктора каза, че бебето е добре, развива се нормално и всичко при мен е ок.Аз понеже съм Тома Неверни реших да отида и да чуя мнението на "великия" д-р Сигридов. След дълго чакане пред кабинета, около час и половина (въпреки че имах записан час) влязохме с мъжа ми щастливи и усмихнати.Прегледа започна и след по-малко от минута доктора заяви че има "грандиозен проблем" и "положението не е никак розово".Само видях как мъжа ми пребледня и едва не приападна ,а аз се разтреперих цялата и загубих ума и дума.Та проблема бил скъсена маточна шийка 1.95 см. и това след преглед на 2d.Шийката се мери да ви информирам с вагинален ехограф.Д-ра каза че трябва да пия антибиотик за да убием бактериите, които така и не разбрах как установи че имам.И ми каза след 5 дни да отида да се уточним какво ще правим.Предложи ми серклаж, който по-късно разбрах че е късно да се прави в 22 седмица (каза ми го друг лекар).Излязохме от кабинета на доктора с мъжа ми притеснени и много отчаяни :(. Аз все пак  реших да отида при още 2 лекари и да чуя тяхното мнение. И...... познайте няма скъсяване на шийката, няма нужда да се пие антибиотик, който аз си изпих като добро дете. Чувствам се ужасно :( много ми е мъчно че има такива лекари...Стига толкова
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #124 -: Март 29, 2014, 14:53:23 pm »
megi80 - наистина стига! Прекалено елементарен пост.
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #125 -: Март 30, 2014, 12:54:28 pm »
Къди, който и да си..... Не ме вълнува твоето мнение.Елементарно е да се довериш на лекар, на който плащаш такса от 100 лева за фетална морфология и през цялото време да ми обяснява как ако не пия антибиотика, който ми изписа ще ми се спука мехура и ще ми изтекат водите. Да не говорим че заради такива специалисти като него ,които изписват антибиотици за щяло и нещяло съм с хронична гъбична инфекция  от 10 години и едва забременях. А стреса който преживяхме с моя съпруг от всички глупости, които наговори д-р Сигридов....Няма смисъл повече да се обеснявам че ми се повръща...
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #126 -: Март 30, 2014, 14:07:42 pm »
И се регистрира специално, само и точно за това? Интересно...
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #127 -: Април 13, 2014, 14:08:07 pm »
Муахаххааааа, Меги, ти изби рибата с този пост. Че Сигридов изписва "АБ за щяло и нещяло" е все едно да ми обясняваш как правоверен мюсулманин яде бекон на закуска. Нека фантомите, списващи в тази тема вземат предвид, че се словоизпускат пред огромна аудитория от пациенти на този лекар и такива недобре сготвени помии предизвикват бурен смях.

А иначе, Меги, да те светна за скъсената шийка. В смисъл, да ти върна жеста, че ни осветли как се мери шийка - с вагинален ехограф. Да, това е така, ако говорим за 99% от АГ-тата. Сигрдов понеже е "велик" я вижда и с коремен. И то на 2D (ти на колко D искаше да ти я измери?!?)... А това, че вижда шийката с коремен го казвам от личен опит, ма хайде да не разводнявам с моите истории.

И сега пък ще ти кажа нещо, дето съвсем ще те сконфузи :) Този лекар, другият, който ти е казал, че серкалаж не се прави в 22 г.с. е много прав. Той със сигурност не прави. Като 99% от АГ-тата. Щото рискът е голям, а те нямат уменията да си го позволят. Само че Сигридов прави серклажи в такива късни седмици, и още как. Те с това е най-известен, мила моя Меги.

И мнооооого съм озадачена, че си не си могла да забременееш 10 години заради гъбичната инфекция! хахааа, това кой доктор ти го каза, да знам да не го припаравам :)

Лека и спокойна бременност.
*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #128 -: Април 13, 2014, 17:12:32 pm »
Ще се включа накратко, защото макар и косвено имам поглед върху моя приятелка, която сравнително наскоро - прави серклаж в 5 месец при док. Сигридов, заради скъсяване на шийката на матката, причинено от инфекция (тя, шийката, почти я нямаше де факто). Та освен, че направи серклажа по някакъв нов метод, тя имаше и назначен антибиотик именно заради инфекцията. Наскоро и роди живо и здраво бебе :)
По слънчевата страна на улицата
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #129 -: Април 13, 2014, 17:52:49 pm »
Аз пък искам да изкажа огромната си благодарност към др.Сигридов,защото благодарение на неговата навременна намеса ,сега държа в ръцете си дъщеря ми Виктория.Изключително съм доволна от човешкото му отношение и от професионализма като лекар.При мен имаше бързо скъсяване на шийката и ако не беше ми направил бързо серклаж,щеше да стане белята като предната ми бременност.Много мога да изпиша за него и неговите качества,но тези,които го познават добре знаят какъв човек е.Искам само да допълня,че тази ми беше 4та бременност и то сполучлива вече ,благодарение на др.Сигридов.
*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #130 -: Април 14, 2014, 10:47:29 am »
Единственото, което бих могла да кажа по тази тема е, че ако бях бременна, отново бих поверила бременността си в ръцете на д-р Сигридов и на никой друг.
Той беше първият човек на когото се обадих непосредствено след раждането и на двете ми деца  :D
Винаги е бил внимателен, предпазлив и много, много знаещ и позитивен  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #131 -: Април 14, 2014, 21:48:43 pm »
Момичета, в качеството си на модератор ви моля да се придържате към добрия тон.

Благодаря за разбирането и ви желая сбъдване на мечтите ви!

*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #132 -: Юли 28, 2014, 18:59:20 pm »
Чета,чета и последните постове просто не се отнасят за този човек, там за антибиотиците и т.н!

Благодарение на него, след поредица от аборти къде спонтанни,къде по мед.причина, имам две живи и здрави дечица,минахме през ада/буквално/ заедно и ще съм му благодарна докато очите ми гледат!
Никога,никога не би изписал нещо,което да е ненужно или да има риск да навреди на майката или плода. А аз и двете успешни бременности бях на хард терапия, инжекции,вливания и т.н. Познавам го от 2009г, децата са ми горе-долу породени,последното сега родих края на 2013г.,даже той ми прави секциото и шева е прекрасен,а по време на операцията няма такъв купон! :P
« Последна редакция: Юли 28, 2014, 19:04:53 pm от nuclearbaby »
той 2011
тя 2013
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #133 -: Септември 28, 2014, 13:06:32 pm »
Благодарение на този човек на 11.09.2014 аз станах най щастливата жена на света , благодарение само и единствено на него , аз се сдобих с най-ценното.
Няма достатъчно думи и пари на този свят който да са достатъчни , за да му се отблагодарим....за всичките тези 9 месеца в който той даде всичко от себе си , направи и невъзможното за да запазим бремеността. След 4 Спонтанни аборта последните два в 5 месец , това беше единствения доктор , който е абсолютно наясно какъв е точно проблемът ми , ( защото го пишеше и на всички предходни епикризи между другото , на никой от предишните посредствени лекари не им е направило впечатление )
След 2 Серклажа , контоктно лепило , вливане на венозни антибиотици 4 пъти през бремеността, приемане на изключително важния медикамент Индометацин , и Фибронектинен тест , за който може би повечето професори специалисти доценти....убедена съм дори и не знаят. Само и единствено Иван Сигридов направи така че да имам една спокойна бременност , която доведе докрай
Това е единственя доктор в Бг , който връща раждащо се бебе в 5 месец обратно в утробата .....няма да ми стигне времето да опиша колко изключително тежки бременостти той е спасил , просто искам солкото се може повече жени да разберат че има решение на проблем като моя , просто трябва да намерите точния доктор , а това е той. Незнам дали съществува бог , но за мен той е самото му олицетворение.
*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #134 -: Септември 28, 2014, 13:26:32 pm »
Това е единственя доктор в Бг , който връща раждащо се бебе в 5 месец обратно в утробата .....

Би ли разяснила как точно се случва това? Или просто имаш предвид, че доктор Сигридов е съумял да назначи правилна терапия, с която да си запазиш бременността, а не че буквално е върнал вече раждащо се бебе в утробата ти? Съвсем сериозно е питането ми.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #135 -: Септември 28, 2014, 17:38:42 pm »
И дано получим отговор нс въпроса на Жбрул...
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #136 -: Септември 28, 2014, 18:50:45 pm »
първо , той върна детето обратно в утробата не на мен , а на моя близка , след което тя роди в 9 месец , а при мен той разбра какъв ми е проблема още щом видя епикризите от всички предишни аборти , знаеше какво трябва да направи каква терапия да приложи , и резултата е на лице :)
Човека просто си обича и разбира работата.....направи ми 2 серклажа , по- скоро многоточково зашиване , защото каза че обикновен серклаж няма да свърши работа , постави контактно лепило в мен което да държи настрана околоплодния  мехур от шийката на матката....и какво ли още не  историята е много дълга , но  за жените с проблемни бременности ще кажа само едно това е човека !
*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #137 -: Септември 28, 2014, 19:01:40 pm »
първо , той върна детето обратно в утробата не на мен , а на моя близка , след което тя роди в 9 месец ...

Пак да помоля за пояснение. Това болднатото може ли по-подробно да ни обясниш как е станало и къде е било бебето, когато Д-р Сигридов го е върнал обратно в утробата на майка му, която го е износила още...към 4 месеца. Интересно ми е, не съм чувала за такава процедура досега, не само в България, ами и по света. Та ще те помоля подробно да ни обясниш каква е, как се случва същата, в детайли.


НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #138 -: Септември 28, 2014, 22:39:15 pm »
Имаше изтичане на води  , бебето се беше показало с крачето , никой освен доктор Сигридов не искаше да поеме жената , защото бяха отписали бебето , всички  включително и др. Стамено се дръпнаха настрани когато Сигридов  реши да направи и невъзможното и да даде всичко от себе си , дори анестезиолога отказа да постави упойка , и това доктор Сигридов направи.  След което стабилизира мехура и го прави твърд , с някакви медикаменти незнам...връща крачето обратно , прави серклаж след което тя запазва бременността и ражда в 9 месец накратко описано. Ако не вярвате   срещнете се с него и го попитайте сами :*
*
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #139 -: Септември 29, 2014, 00:09:33 am »
Виж сега venimaraq, прави впечатление естествено прясната ти регистрация и това, че всичките ти постове са за възхвала на Д-р Сигридов. Д-р Сигридов - има много пациентки (и вече майки) в нашия форум, та не чакаме някой отнякъде да дойде да ни каже за неговото съществуване, или професионални умения. Това първо. Ти си доволна от него, благодарна си му, искаш да споделиш - ОК, нормално е и е добре да го направиш. Но не прави мечешки услуги на лекар когото харесваш, пишейки и разни митологизми за професионалните му умения. Нито пък е добра идея да вкарваш задкулисна конфронтация между лекари с "дори Стаменов" ;) Много е плоско и е много очевидно.
И си позволявам да ти ги кажа тези неща аз - защото не съм пристрастна по темата. Не съм пациентка на нито един от двамата, ако и да съм запозната с дейността и на двамата, доволно подробно, от множество техни пациентки.

И на мен и на много лекари всъщност би ни се искало проблемите с износването на жизнеспособен здрав плод, да са решими по описания от теб начин. Тръгнем да раждаме преждевременно - "набутват ни" бебето (бебетата) манулано обратно в матката, удрят няколко шева, малко лепилце и...ги раждаме живи и здрави около термин. Е, да...ама не. Просто не става така. Да, търсят се решения на пробелма, постоянно, но все още не са открити такива, дето да са работещи, сигурни, с гарантиран успех...Ако ставаше така - "бебетата на Зачатие" - щяха да са двойно поне като бройка. И понеже това е информационен портал за хора с репродуктивни проблеми на първо място, та после форум за споделяне на каквото и да било - обръщам внимание на тази част от хвалбите ти за Д-р Сигридов, че е "попресолена манджа". Доста. По-полечка ;) Човекът си има достатъчно качества и умения, че да му измисляш още и да изглежда нелепо накрая.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!