0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ICSI в UK
« -: Ноември 22, 2008, 22:21:46 pm »
Здравейте на всички!

Една добра новина от острова - вече имаме право на един безплатен опит за ICSI по линия на здравната каса NHS - хип-хип-олееее!

Горе главите момичета, успяхме да дочакаме и този момент!

Късмет на всички!
The life is too short! Let's enjoy it!
*
Re: ICSI в UK
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2008, 00:45:59 am »
Че защо само по един?  8O

*
Re: ICSI в UK
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2008, 21:13:34 pm »
Че защо само по един?  8O
Отпускат по един безплатен опит, и то само ако живееш в определени градове и райони, може да живееш в Англия и да не ти отпуснат нито един безплатен опит,
при4ината е същата поради която в други страни отпускат по 3 безплатни опита или пък по нито един безплатен опит!

Куки, ние също сме в списъка на 4акащите, ве4е 4акаме 2 години, в нашия район списъка е около 3 години, т.е. ако до тогава не се само спонсорирали, ще трябва да 4акаме още 1 година.
Вие колко време 4акахте и писмо ли ви пратиха, за да ви кажат новината + кога ще може да по4нете, колко време след уведомяването?
Стискам палци, успех!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
Re: ICSI в UK
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2008, 23:42:46 pm »
Здравей Мakiyaki

След 2 години неуспешни опити, миналата година по туй време започнахме изследванията по устаношчване на проблема в местната клиника. При мен шсичко изглежда добре, но съпруга ми е с не добра спермограма. По мнение на специалиста ни едиствения шанс е ICSI, което стана беше през юни като добави, че сме късметлии че правителството смята да отпусне средства за един опит по NHS. Получихме писмо за интервю и попалване на необходимите документи в началото на Октомври.

В събота си получих лекарствата и днес говорих с акушерката, която ми уточни датите за всяко лекарство. Много съм развълнувана, но в същото време и страшно притеснена. Надявам се всичко да мине добре и дай Боже успешен резултат!

Мakiyaki в кой район сте се установили, та трябва да чакате толкоз дълго. В нашата клиника се стремят да съкратят листа за чакане максимум до 3 месеца. Ако ти трябва повече инфо ми прати лично съобщение.

Good luck!!!
The life is too short! Let's enjoy it!
Re: ICSI в UK
« Отговор #4 -: Декември 08, 2008, 18:43:05 pm »
Cookie, вие в кой район сте? Местим се при вас веднага! :D
При нас се чака 18мес но в писмото ми пише до 3 опита през NHS. Ние не искахме да чакаме и си платихме един опит. Сега чакам резултат - трябва да си пусна тест този Петък.
Re: ICSI в UK
« Отговор #5 -: Декември 17, 2008, 23:36:10 pm »
Здравей Bean!

Ние сме в Бристол към центъра за репродукция в Southmead hospital. До колкото знам от последния ми разговор с акушерката, тук се стремят да поддържат листа на чакащите максимум до 3 месеца, което е супер в стравнение с другите райони в UK.

Не знам как така имате право на 3 опита по NHS за ICSI. До колкото знам само за IVF имаме право на 3 опита, но за ICSI съм 100% че е само един по линия на NHS.

Успех!!!
The life is too short! Let's enjoy it!