Здравейте момичета,
малко съм отчаяна, но може би е нормално-всичко е на приливи и отливи. В даден момент си казвам-не мога да променя нещата, колкото и да искам-правя, каквото трябва, но не се получава, каквото искам.
Та, да си дам отчета:
-ноември-лапаро, декември и януари-почивка, февруари-чрез фоликулометрия, фоликул-ляв яйчник-45мм, т.е. киста, пих Примолут-нор, март-д.я. страхотен фоликул, пука се на време, отчетена овулация-пих Дуфастон, но пак ми дойде и сега на 13 ден ляв яйчник, фоликул-23мм, презастраховахме се и бихме Прегнил, и вчера-15 ден, фоликул-30мм-прегнилът не е свършил никаква работа. Утре пак съм на преглед, докторът каза да продължим с опитите, независимо от размера на фоликула има шанс, в него яйцеклетката все още да е годна. Но аз май нямам много надежди...
Уж ми надупчиха яйчниците, а стана още по-зле с левия яйчник...
Мислехме ако този месец не стане-другия да съм на инсеминация, но какъв е смисълът, след като не ми се пука фоликула???
И все пак всеки си има път в живота, който трябва да извърви, така че, каквото е писано, то ще се случи. Дано не съм ви подействала отегчително, разстройващо, но тук съм сигурна, че има хора, които ще ме разберат
Хубав ден ви желая на всички!