0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пубертета и цикъла?
« -: Ноември 07, 2008, 08:24:49 am »
Имам въпрос относно цикъла ми.Идва ми от около 4 години а сега съм на 18г, водя полов живот от няма и година.Не съм ходила на гинеколог.Не съм чувствала нужда,защото не съм имала проблеми с половия живот. Още от преди да ми дойде имам постояннобяло течение.Това са вече години.Нормално ли ?Чела съм много за него и на места казват че е проблем,на други че не е нищо сериозно.Незнам,..Другото което ме притеснява,цикълът ми не се е нормализирал още..от пубертета ли е?Веднъж ми дойде на 28 ден,другия на 35 ден,на следващия 37,и така все различно.Поне не е болезнен.Работя и малко тежка работа..дали не е от това или от смяната на партниорите? моля ви помогнете.
ППС: на тема хигиена мисля,че прекалявам защото съм нещо от типажа Монк,не е от това.
Тайната на щастието се крие в доброто здраве и късата памет.
*

    big_eyes

  • ***
  • 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: Пубертета и цикъла?
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2008, 08:33:45 am »
какво е количеството на течението, усещаш ли някакъв дискомфорт? но според мен, трябва да се обърнеш към лекар. тук каквото и да ти кажем, не може да се срявнява с преглед.
успех
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав