0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да се доверя ли на Минев???
« -: Октомври 07, 2008, 09:00:08 am »
Здравейте момичета, извинявам се че пускам нова тема, но от старите не можах да си направя достатъчно изводи, въпреки че прочетох всички.
Мисля да направя инвитро на естествен цикъл при д-р Минев в Селена. Общо взето и аз не съм доволна от някои лекари, работещи там в частност д-р Топалова (няма да разказвам подробно защо - само ще вметна, че женицата доста парички взе от мен в продължение на 2 месеца миналата година) и все пак реших да предприема тази стъпка в последствие, тъй като съм от Пловдив и предпочитам да съм тук по време на процедурата. Иначе преди 3 месеца пробвахме естествен цикъл в София - клиника Надежда. Останах не много очарована от екипа там. Наистина отлични лекари, в това спор няма, но при все че бях записана за д-р Стаменов, след първите два прегледа той дори без да ме попита ме прехвърли на Персенска. От друга страна там всичко се прави много бързо и припряно, което страшно ме стресира. Верно е, че чакат много хора, но не мисля че начина е да те карат да търчиш като луд. Преди самата пункция само дето не ми скъсаха дрехите докато се съблека, а след това ги захвърлиха нанякъде все едно че са някакви парцали. А що се отнася до самата процедура, биха ми прегнила на 17 мм, почти 18 мм фоликул, изчакахме вместо 36, 39 часа, защото трябваше да стоя близо 2 часа след уречения час в чакалнята... и естествено фоликула се беше пукнал, аз лично видях неравномерните му очертания на ехографа. Въпреки това Персенска реши да го пунктира, естествено яйцеклетка нямаше... Дори не ми направиха междинен преглед през тези 39 часа. Та това е общо взето.
Искам да знам дали има успели момичета тук в Пловдив и какви са впечатленията им този доктор...
Благодаря ви предварително! :wink:
« Последна редакция: Октомври 07, 2008, 09:06:51 am от Елиза »
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2008, 00:08:34 am »
Здравей Елиза аз също ходя в тази клиника там ми беше първото ин витро за съжаление неуспешно.После се насочих към софия при Щерев и да ти кажа честно не ми обърнаха особенно внимание прегледа ми мина точно за 4 мин. и пак се насочих към Пловдив.
Минев ми каза че работят с някаква нова технология и ембриологът не е от БГ.
Трабваше да правя процедура този месец,но трябва да я отложа за другия. Да ти кажа,
че там има доста момичета които ште правят ин витро там.
Пожелавам ти успех.
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2008, 08:00:25 am »
Благодаря ти, Блекстар. При мен също се налага отлагане с 1 месец, тъй като този сме доста натоварени и нямам достатъчно време. Вчера бях на преглед при него, предложи ми да направим лека стимулация с клостилбегит (за първи път ще пия това лекарство), за да не разчитаме само на един фоликул. И на мен ми се стори логично. Единствено ме озадачи факта, че в Селена правили предимно ИКСИ. И при вас ли е така. Вярно е че е по - сигурно, но мисля че е по - логично първо да се пробва обикновено инвитро. Доколкото знам ИКСИ се назначава при лоши показатели на спермограмата, а нашата е много добра...
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2008, 22:44:47 pm »
И нашата спермограма е много добра,но направо се навих на икси защото е по сигурно.
При леката стимулация до колкото знам не е много сигурно, че ште се стигне до трансфер и затова не искам да рискувам.
*

    wild cat

  • ***
  • 404
  • Няма начин да няма начин!
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2008, 13:08:04 pm »
Искам да знам дали има успели момичета тук в Пловдив и какви са впечатленията им от този доктор...
Има ли доволни от д-р Минев /или друг лекар в клиника "Селена"/ и с негова помощ да са се справили с проблема стерилитет чрез инсе, ин-витро или ИКСИ?  :ask:
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #5 -: Октомври 13, 2008, 16:58:15 pm »
Аз лично още не съм се справила успешно с проблема след 2 инсеминации при д-р Минев.От друга страна обаче, чух за добри резултати в Селена след като започнаха съвместна работа с турски инвитро център и при тях работи ембриолог от този център. Но положителните резултати са от инвитро, а не от инсеминации. Пробвай и там,аз стигнах до извода,че всичко е и до късмет и до стечение на обстоятелствата.
Иска ми се да вярвам...
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2008, 08:51:46 am »
Цитат
Има ли доволни от д-р Минев

да, аз съм от доволните от д-р минев. близнаците ми миналия месец станаха на годинка. познавам доста жени, които вече се радват на децата си благодарение на него. за жалост много малко от тях пишат тук, за да разкажат случаите си.
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2008, 10:03:29 am »
И аз съм от доволните от доктор Минев!Стахотен лекар и човек. :D
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #8 -: Април 28, 2009, 12:14:19 pm »
Моят успешен инвитро опит беше в "Селена", но при д-р Ставрев.ИКСИ е с най-голям процент успеваемост от първи опит.И при мен беше така.Много съм му благодарна и  персоналът на цялата клиника е компетентен , спокоен и помагащ...Лично аз смятам,че имах късмет да опадна там.
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #9 -: Декември 10, 2009, 22:46:28 pm »
 :bori_007:аз бях при ставрев на 1 инвитро и изобщо не съм доволна взе парите и каза ще видим за мен е (редактирано от модератор*)за 6 000 лв поне името да ми беше запомнил



* т.9 от правилата на форума.
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 09:45:19 am от Елфи »
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #10 -: Март 27, 2014, 13:19:07 pm »
Аз съм твърдо "за" доктор Топалова. Имам два опита ин витро при нея, втория от които успешен!!!! Благодарения на нея и нейната човечност се радвам на двете си прекрасни момчета!! Тази жена е преди всичко ЧОВЕК !! Силно препоръчвам на жени, които се борят със стерилитета, нейното спокойствие и доброта ми помогнаха много.
Re: Да се доверя ли на Минев???
« Отговор #11 -: Юли 01, 2014, 17:54:14 pm »
Не знам дали тук е правилното място да пиша, ама рискувам. Здравейте, ще пристъпване към ин витро след извънматочна бременност, лапароскопия и една премахната тръба, а другата прекъсната. Днес отидох на контролен преглед и Минев ми каза, че яйчниците са на долната граница по работа, че трябва да имам над 5-8 фоликула, а аз имам само по 5. Ох, а колко трябва да имам 5 не стигат ли? :( Каза ти си млада няма страшно... Ох, не знам вече ако казва истината мога да му се доверя за ин витро, но не знам и аз какво да мисля. Някой знае ли по колко най-много фоликула трябва да има? Успех на всички! :)