0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Менструация от претоварване ???
« -: Август 03, 2008, 12:39:09 pm »
Имам въпрос относно менструацията. Не знам дали точно тази част от форума е подходяща да го задам, не знам дали съмс е ориентирала правилно, надявам се няма проблем, ако съм сгрешила. И така, ще кажа за какво търся отговори тука :) Тъй като прекарах 2 дни на село, имах доста работа, малко се пренатоварих и не знам дали заради това ми дойде по-скоро, от колкото трябва. Обаче има една разлика в сравнение с другите емсеци. Дойде ми, но не си тече тъмно-червено или обилно, не ме боли корема както обикновенно, не ме боляха и гърдите преди това (при мен това са знаците, че ще ми идва), ами просто си дойде. Слабо, и на всичкото отгоре направо черно. Падат просто някакви тъмно-кафеви, почти черни съсиреци и това е . Даи е наистина от претоварването? Има ли смисъл да се притеснявам? Какво друго може да е освен претоварване? Държа да отбележа, че изключвам всякакви възможности за цветна бременност ( и това ми дадоха като идея).
Re: Менструация от претоварване ???
« Отговор #1 -: Август 03, 2008, 21:29:18 pm »
В началото на предния ми цикъл и при мен се получи така ,както ти го описваш. Течението беше много , много тъмно кафяво и започна три дни преди М . Веднага отидох на лекар . Тя ме прати на изследвания на хормоните свързани с щитовидната жлеза . Каза , че такова течение може да се случи ако има някакво нарушение там . При мен показателите бяха добри и ендокринолкога изключи да е от това .
Най- доброто решение според мен е да отидеш на лекар . А дали може да има връзка с натоварването , не ми се вярва ! Аз съм учила в хореографско училище и натоварването беше убийствено , но никога не ми се е случвало подобно нещо.
Успех, и се надявам всичко при теб да е неред !
*
Re: Менструация от претоварване ???
« Отговор #2 -: Август 09, 2008, 17:18:05 pm »
При мен се случва така,ако имам по-голяма киста :x,така,че най-добре иди на лекар!