0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Стафилококова инфекция.
« -: Август 01, 2008, 16:58:08 pm »
Здравейте!
Става въпрос за майка ми, в понеделник приеха в Тина Киркова за подготовка за операция на миома, голяма е 7 см. и е в кухината на матката, не може да се остави.Има ли вариант с лекарства да се спре кървенето, чела съм някъде, че при настъпване на климакс и изчезва, но това не се знае кога е.А пък хемоглобина е 74 много нисък и се налага кръвопреливане първо.
Разкажете за това, ако имате близки на средна възраст, претърпяли такава операция, много ли е болезнено.

Здравейте!
Тази тема не е много за тук, но нямам много време да ровя по форуми, пък тук доста неща знаете, все някои от вас ще знае какво да ни посъветва.

Не стига, че хемоглобина бавно се покачва, пък сега откриха и стафилококова инфекция,в антибиограмата на влагалището, и трябва да се изследва.
И д-р Николова ни изпрати в Институт по заразни и паразитни болести, а оттам ни препратиха при д-р Петрова някъде към Червено знаме, на ул. "Г.Бончев" 1 за изследване.И след като излязат резултатите, трябва да се бият инжекции с ваксина, и да се види.

Кажете ми, моля ви, какво мислите.
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Re: Стафилококова инфекция.
« Отговор #1 -: Август 20, 2008, 12:10:19 pm »
Аз имах стафилококова инфекция, но след антибиограмата я излекуваха с инжекции антибиотик и със свещички. Не помня какви бяха антибиотиците, но много силни. Това стана в Разград при завеждащата Кожно отделение д-р Стоянка Цонева. И всичко е наред.