0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    vnd

  • *
  • 3
  • мама на Валентин
Обилен и продължителен цикъл...
« -: Юли 08, 2008, 22:56:36 pm »
Направих аборт на 16,05 и оттогава цикъла ми идва 2 пъти....
Първия път беше доста обилен,с кръвоизливи и болки- според лекаря било уж нормално след такава манипулация...продължи 2 седмици  :(
Сега пак е така- обилен и вече 7дни и няма изгледи да спира- поне няма болки
Цикъла и след раждането ми е бил винаги 4-5 дни с нормално ,дори последните 3 дни оскъдно течение,а сега.... :(
Исках да ми даде някакви лекарства за спиране- нямало нужда,всичко било наред.... :x
Така че молбата ми е,ако някой е бил в такова положение и е взимал някакви лекарства,нека сподели- изглежда на лекарите им е все едно, но на  мен вече ми писна- няма ми нищо ,а 10дни кръъъъвввв
Моля ви споделете- може и на лични   :( 
 
 
 
*
Re: Обилен и продължителен цикъл...
« Отговор #1 -: Юли 09, 2008, 08:44:51 am »
vnd, съжалявам за случилото се  :bighug: И аз като теб след аборта кървях няколко дена обилно, но и на мен доки ми каза, че било нормално. След около седмица, след като беше спряло кървенето, пак прокървих. Тогава отидох при друг доктор и ми изписаха оргаметрил и още някакви хапчета. Пих ги мисля че около 20-на дена и след като гиспрях, всичко се нормализира.
Съвета ми е да отидеш на друг лекар и дано всичко се оправи! :crossfingers:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Re: Обилен и продължителен цикъл...
« Отговор #2 -: Юли 09, 2008, 09:11:35 am »
На 13.06.2005 направих спонтанен аборт. Ходих на лекар - уж всичко беше наред, не съм била за кюртаж, защото съм се била изчистила. Да, обаче два месеца ми идваше през 2 седмици и кървях обилно по 6-7 дни. През останалото време, когато не кървях обилно, имах кафеникаво течение. От частиците, останали от плода в матката бях направила инфекция. Оттогава насам започна голямото ходене по мъки. Не помня какви лекарства пих, но ми бяха изписали антибиотици, слагаха ме на системи и какво ли още не.
Отиди на друг лекар, консултирай се, защото не е шега работа. Аз самата не мисля, че е нормално толкова дълго да кървиш.
Успех!
*
Re: Обилен и продължителен цикъл...
« Отговор #3 -: Юли 18, 2008, 15:28:45 pm »
След кюретаж и аз кървя по едно 10-14 дни. После менструацията е обилна и продължителна - до 7 дни. Но да продължи повече и да е обилна и на 7мия ден ми се струва нередно. Отиди на преглед.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
Re: Обилен и продължителен цикъл...
« Отговор #4 -: Юли 18, 2008, 15:47:54 pm »
След моя аборт кървих 20 дни, първият ми цикъл беше нормален, като преди бременността. Следващият обаче ме изплаши не на шега с изключително силно кървене, но все пак не надмина 7 дни по продължителност и лекарска помощ не съм търсила. Като цяло след аборта цикълът ми си остана по-обилен, особено в първите два дни е някакъв водопад, колкото и често да сменям превръзките, все потича отнякъде и се омазвам до уши.  :oops: :( Поне не ме боли вече като преди.

Според мен не е нормално да кървиш толкова време - потърси лекарска помощ. Нека те погледнат хубаво и дано няма нищо сериозно!
  09.11.2007