0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър гинеколог в Стара Загора
« -: Юли 03, 2008, 14:16:46 pm »
Здравейте момичета,бременна съм и искам да ми препоръчате добър гинеколог в Стара Загора,който да ми следи бременността,да ми прави необходимите изследвания и да наблюдава внимателно плода как се развива.Какви са ви впечатленията от д-р Милка Салджийска?Благодаря  предвяарително на всички,които ще се включат по темата.
*
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #1 -: Юли 03, 2008, 15:07:06 pm »
За следене на бременност ходих при Цонева. Колкото я хвалят обаче толкова и не я харсват, но аз съм много доволна. Нямам представа обаче дали работи със здравната каса.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #2 -: Юли 03, 2008, 22:12:36 pm »
Татяна Гидикова,следи ми бременността със Стефания,сега пак съм при нея
прави всички необходими изследвания и наблюдава много внимателно.

кискотката, ти от Сз ли си  8O
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #3 -: Юли 04, 2008, 08:11:11 am »
Не Mini от Казанлък съм ,но ходих в Стара Загора понеже тук няма при кой.
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #4 -: Март 22, 2016, 08:49:19 am »
Здравейте! Аз също се интересувам от добра гинеколожка в Стара Загора, която да следи бременността. Ще съм благодарна ако дадете повече мнения и препоръки.
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #5 -: Април 08, 2016, 10:48:04 am »
Никой ли не може да ми помогне  :(
*
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #6 -: Април 08, 2016, 11:27:52 am »
Здравей, от Ямбол съм, но съм чувала добри отзиви за д-р Цонева. Много момичета следят бременността си и раждат при нея. Но не съм сигурна дали работи със ЗК.
« Последна редакция: Април 08, 2016, 11:30:03 am от Синеочка »


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #7 -: Април 08, 2016, 15:18:24 pm »
Синеочка, аз нямам лични впечатления от д-р Цонева, но мненията за нея са от много лоши до много добри. Последното, което чух от внучката на наша съседка е, че до 33 г.с. на всеки преглед им казвала, че чакат момиченце и изведнъж, в 34 г.с. се оказа момченце. А хората накупили количка, кошарка, завивки.... За какъв проблем ти трябва гинеколог в Стара Загора?
     
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #8 -: Април 11, 2016, 09:17:55 am »
Момичета благодаря, че сте откликнали на проблема ми. Търся си гинеколожка в Стара Загора защото там ще живея и там живот и здраве ще раждам, за това  :)
*
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #9 -: Април 11, 2016, 14:48:02 pm »
tania333, аз чела-недочела, съм решила, че Синеочка търси мнение за д-р Цонева  :D. Моята бременност, а и на още поне две дами, пишещи тук, е следена от д-р Татяна Гидикова. Работи със ЗК и аз лично съм доволна.
     
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #10 -: Април 11, 2016, 14:55:59 pm »
Благодаря ти dani_ j. А тя дали ще има право да ми дава болнични, че разбрах, че се минавало през комисия и моята настояща лекарка ме посъветва да се прехвърля при лекарка, която работи в болница или поликлиника. Аз сега влизам в третия месец и искам от четвъртия вече да излезна в болничен до момента на раждането.
*
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #11 -: Април 11, 2016, 16:39:51 pm »
Виж, това не знам  :). Аз ходех на работа до края и не съм се сблъсквала с тези проблеми. Д-р Гидикова работи в АГ отделението на болница Тракия, но ЖК консултации води в мед.център Медищит. Ако искаш, обади се в центъра и попитай.
     
*
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #12 -: Април 11, 2016, 19:10:29 pm »
Въпреки, че като на повечето старозагорки тук и моите лекари са в Пловдив и там ми се следеше бременността и там раждах... За Стара Загора бих препоръчала Д-р Мария Ангелова http://agcenterlive.com/dejnosti.html Бях доста параноична бременна  :lol: и исках да имам компетентен лекар и в града, та така попаднах на нея. Нямам никакви забележки и ако не бях пациентка в Пловдив, за самото следене на бременността - сега бих й се доверила напълно. За раждане - в Стара Загора не бих, но аз съм супер капризно мрънкало и не съм мерило за тези неща точно.

За споменатата Д-р Пиперкова, ще кажа, че ми обЕсни как не съм правила тест за тромбофилия (не съм била разбрала нещо), бил за...хемофилия.  :lol: Имаше и други бисери от нейна страна, но този напълно стига, особено за по-старите потребители тук. Д-р Кадирева се опита да ме убеди в ранна бременност, че жълтото тяло било киста и затова да търча през ден на прегледи (по 30 лв. всеки), да я следят дали расте (т. нар. киста), пък ако заплашвала бременността - можело да се наложи оперативно да я махнат... ОК, хайде аз съм пациент, който е наясно с доста неща, ама подобни приказки за повечето бременни - биха довели до нервна криза. И за другите спрегнати "стари кримки" имам какво да кажа, не особено похвално, защото на всичките съм им сърбала попарката на ранни години. Като да ме наблъскат с "Доксициклин", за да ми "лекуват цервикалния секрет", при кристално чиста МБ...Е, на 18 не знаех какво е "цервикален секрет", нито отчитах, че същия се появява само около овулация в количество, което да усетя и бях решила, че нещо съм болна. Аз да реша така - бива, ама лекар с име - извинете. После с месеци не можах да си нормализирам влагалищната флора, а цервикалния секрет, около О - все още не ми е "излекуван" (за щастие).  :lol:

Иначе повечето АГ-та, въпреки че имат частни кабинети, или работят в частни болници и поликники си бачкат и по НЗОК и водят ЖК. Все пак имай предвид, че по НЗОК - не ти се покрива нищо съществено по следнето на бременността, тези неща винаги се плащат кеш. Това е положението у нас засега. Все пак тест за тромбофилия, БХС и трите ФМ - не са някаква безумна сума, та не си ги спестявай. Кръвни и урина май по ЖК се покриват в достатъчна степен. Успех в избора!  :D
« Последна редакция: Април 11, 2016, 19:14:19 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #13 -: Април 11, 2016, 20:01:17 pm »
Таня, сега се сетих, че няколко мои познати наскоро или все още следят бременността си при д-р Иван Иванов.
     
Re: Добър гинеколог в Стара Загора
« Отговор #14 -: Април 12, 2016, 15:26:00 pm »
Лелеее момичета, страхотни сте! dani_ j , Jbrul - благодаря ви от сърце за насоките и съветите и със сигурност ще ги взема под внимание. Още веднъж благодаря  :D