0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Шишета Б-фрии
« -: Юни 18, 2008, 09:09:40 am »
Здравейте мами!
Моля, ако някой ползва тези шишета, да каже лесно ли се поддържат и дали се ИЗВАРЯВАТ?
Също и стават ли бибите на Авент за тях.
Благодаря!
Re: Шишета Б-фрии
« Отговор #1 -: Юни 18, 2008, 13:22:43 pm »
Аз използвам такова шише и едно на Д-р Браун. Нямат голяма разлика помежду си, бибероните им са еднакви и можеш да ги заменяш (тези на Д-р Браун са два пъти по-евтини от Bfree).Лесно се поддържат, имат си специална четчица в комплекта за миене на тръбичката. Изварявам ги в микровълновата със стерилизатор. С времето стерилизацията поврежда топлинният индикатор на тръбичката, но в последствие се научаваш да определяш температурата по самото шише, а и е най-добре винаги да проверяваш с дланта си, така че не е голяма загуба.Шишето на Д-р Браун е без топлинен индикатор и можеш да си купиш такова за водичката например и да спестиш малко от цената. Изключително съм доволна от този вид система за изкарване на въздуха. Не помага за коликите, но тече добре и моето хлапе не се давеше когато ядеше с него. Не знам дали бибероните на Авент стават. Най-добре да провериш в някой магазин.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Шишета Б-фрии
« Отговор #2 -: Юни 18, 2008, 13:50:10 pm »
не стават Авентските биберони, пробвала съм.
на мен ми се видяха твърде много части в това шише B-free, а и не ми е ясно как ще се измие добре тръбичката. имам едно такова шише, но не го ползвам.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Шишета Б-фрии
« Отговор #3 -: Август 06, 2008, 14:52:46 pm »
Доста късно се включвам, но да си кажа и моя опит с тези шишета.
Голяма играчка е миенето и изваряването им. Обаче не това е проблема. След едномесечна употреба и двете ми шишета дефектираха в стерилизатора. Баха заедно с шишета на НУК, на които им нямаше нищо. Само тези на Б-фрии пластмасата стана на мехури и ги изхвърлих.
Re: Шишета Б-фрии
« Отговор #4 -: Август 12, 2008, 16:11:25 pm »
Аз имам и Бфрий, и Др Браун, и авентски... Определено Антония се оригва по-добре откакто минахме на ДрБраун и Бфрии. а иначе аз от 40тия ден не стерилизирам вече. Мия внимателно и това е. Засега, да чукам на дърво, нямам проблеми.
Re: Шишета Б-фрии
« Отговор #5 -: Август 13, 2008, 13:33:19 pm »
Куки, малко ви е рано да не стирилизираш, най-вече шишетата от АМ. От водата може и да си спестиш, но не и от АМ.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Re: Шишета Б-фрии
« Отговор #6 -: Септември 28, 2008, 01:01:29 am »
Бибите на Авент стават на Born Free шишета .те са добри но са обикновено по скъпички.
Мисля че дали детето ще се оригва добре или има колики си е индивидулано не зависи от шишетата,но ние сме длъжни да направим всичко за да сме сигурни.Аз лично купих почти всичко на пазара за да съм сигурна че имам необходимото шише........и сега кърмя 100% от времето -много рядко използвам бутилка и ако използвам е на Д-р Браун стъклените или Born Free .Мия с много топла вода всичко ,не преварявам.........и сме на 4 месеца и да чукна на дърво нищо до сега ни няма.В началото даже се опитах да мия всичко в миялната машина ,но не се получаваше та сега всичко на ръка отделно .