0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Дали съм бременна?
« Отговор #960 -: Декември 18, 2009, 23:42:31 pm »
Палома,мила,за жалост никой не може да ти каже си или не си бременна :(
Но като цяло има няколко вариянта или си била с по-късна О и ще ти дойде скоро,
или си била с късна О,станало е,но е рано за тестване :)
Друго,има вариянт да си образувала кистичка,и за това да не ти идва....всъщност има доста вариянти,така или иначе ако не ти дойде до 3-4 дни,посети гинеколог...все пак не е нормално да не ти идва и да не си бременна...
Успех,мила и дано всичко се нареди така както ти се иска :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
Бледа втора червена линия-означава ли нещо?
« Отговор #961 -: Декември 19, 2009, 11:09:21 am »
Здравейте,

Искам да ви кажа че вчера си направих тест сутринта уринен и го оставих, показа една чертичка, но трябваше да тръгвам за работа след 20 мин. Като се върнах от работа видях че има бледа червена втора чертичка и се очудих. Но на теста излешно пиша че ако резултата е положителен селд повече от 30 мин то е невалидан. Какво може да означава това, знаете ли?

Re: Бледа втора червена линия-означава ли нещо?
« Отговор #962 -: Декември 19, 2009, 11:13:11 am »
Не знам какво те спира да отидеш на кръвен. Но, ако ти е напълно невъзможно, направи утре още един уринарен, на следващия ден - още един и ще видим.
Успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

Re: Бледа втора червена линия-означава ли нещо?
« Отговор #963 -: Декември 19, 2009, 16:17:39 pm »
Здравейте,

Искам да ви кажа че вчера си направих тест сутринта уринен и го оставих, показа една чертичка, но трябваше да тръгвам за работа след 20 мин. Като се върнах от работа видях че има бледа червена втора чертичка и се очудих. Но на теста излешно пиша че ако резултата е положителен селд повече от 30 мин то е невалидан. Какво може да означава това, знаете ли?
При мен беше така в началото! Не зная какъв тест си правила, но си вземи някой по- чувствителен и утре сутрин си направи пак! Със Шуър чек на следващият ден ми показа :bfp1:
Успех! Дано утре ги видиш и ти :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #964 -: Декември 21, 2009, 09:39:48 am »
да момичета днес си направих кръвен тест, но ще излезе резултата към 6 часа довечера, направо ще изпуша дотогава, затова ви тормозя с тези въпроси за бледата линия, не разбирам защо пише че след 30 мин теста е нвалиден, но може при мен да се е появила на 30 мин аз изхвърчах за работа в 25 тата мин., така че има шанс. Днес се надявам кръвния тест да е положителен, иначе не ми се мисли посто всичко наново, а ние сме с мъжки фактор и не знам вече кое е по-лошо.
*
« Отговор #965 -: Декември 21, 2009, 12:50:57 pm »
Мила Деси, имаш моите стиснати палци-дано чудото е станало!!! Чакам новини-дано е най-хубавиата предколедна новина  santa2
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
« Отговор #966 -: Декември 21, 2009, 12:55:01 pm »
благодаря ти, още 5 часа и ще звънна по телефона ако докогава не ме изпреварят от болницата с лошата новина, или с добрата, надявам се, до скоро момичета
« Отговор #967 -: Декември 22, 2009, 19:44:57 pm »
Здравейте, мили момичета. Като чета нещата, които се побликуват във форума разбирам, че много от нас ни мъчат проблеми от всякакъв характер. Много бих искала да Ви помогна по някакъв начин, но за съжаление нямам нужния опит. Затова и се допитвам до Вас.
Писах Ви преди 2 дена затова, че не ми идва, но и не съм бременна (поне така отчитат тестовете). Значи стават вече 8 дена от както ми закъснява... Не знам какво да си мисля и какво да правя. Преди нямах предменструални симптоми, но сега се проявяват като че ли? Изразяват се в адски голямо напрежение в гърдите, раздразнителност и нервност.
Надявам се да ми дадете някакъв съвет и да ме насочите към действие. Объркана съм много и същевременно ме е страх, защото предусещам, че не е добре това, което ми се случва.
Благодаря Ви.
*
« Отговор #968 -: Декември 22, 2009, 21:19:07 pm »
Ами защо не си направиш кръвен тест?

« Отговор #969 -: Декември 23, 2009, 21:49:49 pm »
А в какво се изразява кръвният тест?
*

fibo

• 2168
« Отговор #970 -: Декември 23, 2009, 22:02:13 pm »
Кръвния тест за бременност се състои от взимане на венозна кръв във лаборатория и изследване на хормона Бета ЧХГ :D Под 5 единици се счита за отрицателен.Може би си имала късна овулация и не си със закъснение,а просто ще ти дойде тези дни...Не се паникьосвай - случва се,не е ненормално :wink: Ако мн се тревожиш,иди на гинеколог...в крайна сметка нашите съвети не заменят консултацията със специялист :D
Успех мила
Борко Бърборко
« Отговор #971 -: Декември 23, 2009, 23:18:53 pm »
Много ти благодаря, fibo. Мислиш доста реалистично. Според мен наистина си права. Ако не ми дойде тези дни, ще отида при специалист.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Mного ранни симптоми на бременност...
« Отговор #972 -: Декември 25, 2009, 19:13:48 pm »
Здравейте момичета.Не мога да намеря тема за това което ме интересува и затова реших да пусна такава,в която да споделят повече момичета ранните си симптоми.Но и такива които в последвствие са видели и двете чертички. :)Например аз на 3 ден след О. имам ужасни болки в зърната.почервенели са и леко побелели във върха си..Леко ми се гади и даже днес повръщах..Мисълта ми е мога ли да се надявам на признаци за бременност само 7-8 дни след О.?? Надявам се да се включат и момичета с подобни на тези "симптоми" :)
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #973 -: Декември 25, 2009, 19:39:34 pm »
На първа страница има такава тема за ранни симптоми точно под тази тема. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8168.0

Б.

*
Re: Mного ранни симптоми на бременност...
« Отговор #974 -: Декември 25, 2009, 20:09:34 pm »
Здравейте момичета.Не мога да намеря тема за това което ме интересува и затова реших да пусна такава,в която да споделят повече момичета ранните си симптоми.Но и такива които в последвствие са видели и двете чертички. :)Например аз на 3 ден след О. имам ужасни болки в зърната.почервенели са и леко побелели във върха си..Леко ми се гади и даже днес повръщах..Мисълта ми е мога ли да се надявам на признаци за бременност само 7-8 дни след О.?? Надявам се да се включат и момичета с подобни на тези "симптоми" :)
Мила Сара,много ще се радвам наистина да си бременна :Dи ти го пожелавам от сърце.Но те моля,не се вглеждай толкова за симптоми,за да не се разочароваш след това.Много често съм имала точно същите и накрая нищо...Стискам палци и успех!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Mного ранни симптоми на бременност...
« Отговор #975 -: Декември 25, 2009, 20:20:11 pm »
Мила Сара,много ще се радвам наистина да си бременна :Dи ти го пожелавам от сърце.Но те моля,не се вглеждай толкова за симптоми,за да не се разочароваш след това.Много често съм имала точно същите и накрая нищо...Стискам палци и успех!

Именно затова исках да знам имала ли е някоя от момичетата такива ранни симптоми и да е видяла двете чертички.:) по принцип симптоми можеш да намериш във всичко ако търсиш..Иначе има много инфо..чета ли чета-все едно и също навсякъде.
« Отговор #976 -: Декември 27, 2009, 19:03:47 pm »
Здравейте от мен. Последно Ви бах писала за поредицата от отрицатени тестове и същевременно за закъсняващия си цикъл. Време е да Ви запозная със следващото развитие на нещата. Не се реших да отида да си направя кръвен тест и бях решила, че скоро трябва д ами дойде. Но то не идваше. В това време гърдите ми продължаваха да наедряват и да тежат, като оловни топки. Отчитах това на предстоящия ми цикъл. Само че по настояване на приятеля ми реших да си направя пак тест за бременност и какво да открия...  :bfp1: Само че единствената особеност беше, че втората черта беше бледо изразена, не както първата, но съвсем ясно си се виждаше и без да трябва да се вглеждаш в нея. За всеки случай си направих втори тест след 5 - 6 часа, но и той отчете същото - имаше втора черта, макар и по-слаба от първата.
Зарадвахме се много. Но аз все още се съмнявам. Утре ще ходя на лекар да провери положението и ще Ви пиша пак.
Относно момичето, което пише за проявяващите начални "симптоми" на бременност ще кажа, че има доза истина в това. При мен се получи нещо подобно. За тежестта и болката споменах по-горе и ще добавя повишената чувствителност в зърната. Но бих я посъветвала да не бърза със заключенията, а и да не забравя, че при всяка жена тези "симптоми" за индивидуални.
Стискам палци на всички да Ви се сбъдне поне по едно съкровенно Коледно желание...  :goodluck:
 mc101
*

fibo

• 2168
« Отговор #977 -: Декември 28, 2009, 00:14:09 am »
 :D Хе хе,много се радвам :D Все пак е имало късна О,и бременност.Едната ми теория се оказа вярна :D Дано вс да е наред при теб и скоро да потвърдиш бременността си с преглед :D
Борко Бърборко
« Отговор #978 -: Декември 30, 2009, 17:59:04 pm »
Здравейте, момичета.
С най-голяма радост Ви съобщавам, че съм бременна  :cheerleader:
До някъде го усещах, но не бях много убедена, че такова чудо може да ми се случи, и при това толкова бързо. Днес бях на преглед и докторката ми каза, че със сигурност има бременност, но все още много трудно се вижда плодът. Предполага се, че е на 3 седмици, мъничко е още. Предписа ми витамини да пия и така...
Благодаря Ви от сърце, че бяхте с мен и ме съветвахте. Пожелавам на всички да Ви споходи най-голямото щастие на земята и скоро да станете мами.
Ще продължавам да следя нещата във форума и ще Ви пиша. Със сигурност някой ден ще се наложи да Ви съветвам по друга тема - как да отглеждате децата си, например  osi_9
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #979 -: Декември 30, 2009, 18:20:36 pm »
Paloma, ЧЕСТИТО! Леко бременеене ти пожелавам.

Боби